Haberler

Belediye Zabıtasından Koyun Ağıllarına Operasyon

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçak olduğu belirlenen koyun ve keçi ağıllarına kısmi yıkım gerçekleştirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçak olduğu belirlenen koyun ve keçi ağıllarına kısmi yıkım gerçekleştirildi. Zabıta ve polis eşliğinde gerçekleştirilen yıkımda gerginlik yaşandı.

Manavgat Belediye encümeninin 21.05.2013 tarihinde alınan yıkım kararı doğrultusunda Ulualan mevkii, D-400 karayolu şehir merkezi sınırları ve Sorgun Mahallesi'nde Sorgun çamlığı içerisinde bulunan 3 ayrı koyun ve keçi ağılında yıkım gerçekleştirmek için iş makineleri, zabıta ve polis eşliğinde bölgeye hareket etti. Ekipler ağıl sahibi ve yakınlarının engellemeleriyle karşılaştı. Ağıl sahibi 3 yıldır belediye yetkilileriyle görüşmelerde bulunduğunu, Kurban Bayramı'na kadar ağılı yıkmayacağını ve de yıktırmayacağını söylerken, zabıta ekipleri iş makinesinden ağılı yıkmasını istedi. İş makinesinin ağılın girişinde bulunan çitleri yıkmasıyla birlikte önce ağılda bulunan koyunları ağıl çevresindeki ekili alanlara süren sürü sahibi, hırsını alamayarak elindeki taş ile iş makinesinin camını kırdı. Emniyet güçleri tarafından gözlem altına alınan sürü sahibi tehditlerini polis aracında da sürdürürken, ekipler tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. 3 ağılda yapılan kısmi yıkımın ardından ağıl sahiplerine, ağılları bulunduğu yerden kaldırmaları için 3 gün süre verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title