Haberler

Belediye Kursları Sanatçı Yetiştiriyor

Buca Belediyesi'nin ev hanımlarını sosyal hayata kazandırmak acıyla açtığı resim kursu Güzel Sanatlar fakültelerine hazırlanan öğrencilerin kurtarıcısı oldu.


Güzel sanatlarda okumak isteyen ancak kendini geliştirme imkanı bulamayan adaylar, Buca Belediyesi Evka-1 Semt evi kurslarında hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

İlçede yaşayan ev hanımlarının sosyal hayata dahil olması ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için Buca Belediyesi Evka-1 Semt Evi'nde açılan resim kursu Güzel Sanatlar Fakültesi'ne girmek isteyen Bucalı öğrencilere de ücretsiz eğitim veriyor. Güzel sanatlarda okumak istedikleri bölümün giriş sınavı için gerekli tüm eğitimi alan öğrenciler hayallerindeki mesleğe bir adım daha yaklaşıyor. Nesrin Yılmaz eğitmenliğinde verilen kurslar sayesinde öğrenciler öğrendikleri tekniklerle sanatlarını başarıyla ortaya koyuyor.

"İNANIYORUZ KAZANACAĞIZ"

Güzel Sanatlar Fakültesi'nde resim bölümünde okumak istediklerini söyleyen Bucalı öğrenciler Gizem Güler ile Gülsün Çeker kursların giriş sınavı için büyük katkısı olduğunu belirtti. Kendilerini geliştirdiklerini ve sınavı kazanacağına inandıklarını ifade eden Güler ve Çeker kurslar için Buca Belediyesi ailesine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Buca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title