Haberler

Belediye Başkanından Basına Saldırı

Samsun'un Vezirköprü İlçe Belediye Başkanı Sadık Edis, Vezirköprü ilçesindeki Taşhan yangınını görüntülemeye çalışan bir basın mensubunu engellemeye çalıştı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 400 yıllık tarihi Taşhan'da çıkan yangını haber yapmak görüntü alan İHA Muhabiri Ahmet Şükrü Uluçay’a “Çekim yapamazsın" diyerek saldıran Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, muhabirin kamerasını elinden almaya kalktı.

Bina dışında da saldırgan tavrını sürdürerek tehditler savuran Belediye Başkanı Edis, arabasına binmek isteyen muhabirin önünü keserek yanında bulunan şahıslarla birlikte saldırdı. Araya giren bazı vatandaşlar sayesinde darp edilmekten kurtulan Şükrü Uluçay, işini yaptığını, belediye başkanının tavrına bir anlam veremediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Sadık Edis Ahmet Şükrü Uluçay Vezirköprü Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500

Yorumlar (9)

önemiyok:

muhabirdeki uslüba bakın sırf tahrik yaptığı

3
3
yanıtYanıtla
tahsil şar:

Belediye başkanı ilçemizi rezil etti mahcup etti böyle belediye başkanları kaldımıy dı ancak ilçemizde olur. adamın tahsili az olunca bu kadar oluyor orada hukuk adamı salih bey vardı ne kadar sakindi acilen belediye başkan yardımcı yapmamız şart oldu belediyeyi edis başkan yönetemiyor. Samsun''un ilçelerinde sadece Vezirköprü belediye başkanı lise mezunu diğerlerinin hepsi fakülte mezunu

3
3
yanıtYanıtla
saldırı:

başkan bir şeyler mi kaçırıyor nerede görülmüş habere izin başkanda sıkıntı var yalnız adam zavalı adam. kamereya engelleyen başkandan demokrasi anlayısı beklemek nasıl olur işte görüldüğü gibi

2
1
yanıtYanıtla
ALİ USLU:

BELEDİYE BAŞKANININ YÜZÜNDE NUR KALMAMIŞ ÇOK ACEYİP BİR GÖRÜNTÜ SERG, İLEMİŞ ETRAFINDAKİLER GAZ VERİYOR VEZİRKÖPRÜDE HERKES İLE KAVGALI ALAHIM ADAMA BÖYLE CEZA VERİR. GAZETECİNİN RESİM ÇEKMESİNE TEHAMÜLÜ OLMAYAN BİR İNSAN BELEİDİYE BAŞKANLIĞI YAPAMAZ BASININ EN KUTSAL ALETİ OLAN KAMEREYA EL UZATMAK BAŞLI BAŞINA CEHALET

1
1
yanıtYanıtla
adalet:

Belediye başkanının herkesi orada ağırladığı lokantanın yanmasına üzülmüş olmalıki gazeteciye saldırıyor. Gazeteci sorsun her ay o lokanta ne kadar fatura kesiyor belediyemize bediiye başkanı başkan olmadan önce bir bardak çayın hesabını yapardı şimdi hasanımın böreği ye babam ye. Şükrü Uluçay gibi gazeteciler lazım ülkemize ve ilçemize Vezirköprü''de yazamyanlar gazeteciler var.

0
2
yanıtYanıtla
rant var işin ucubda:

Muhabire sonunda lan diye hitap eden şahısın karayollarının içine bina yaptırmış oraya ruhsat verilmediğinden başkan şirin gözüküp ruhsat almayı düşünüyor her halde. Birde şehrin girişinde sıkıntılı arsa sorunu var başkandan söz almış arsanın sorununun çözülmesi için. birde başkan belediyenin akaryakıtını bu şahsın akaryakıt istasyonunda aldığı doğrumu.

0
0
yanıtYanıtla
nadir:

dünya ya kötü reklam olduk. bunun sebebi belediye başkanı gazeteciye öeydan okuması sırf

0
0
yanıtYanıtla
vezirköprülü:

Vezirköprülü belediye başkanı ibrahim sadık edis vezirköprüyü dünyaya rezil etti. bu haberi izleyen herkes başkanın ortaçağda siyaset yaptığı onayladı. Allah bizi bu adamdan kurtarsın.

0
0
yanıtYanıtla
ERDOĞAN G:

BAŞKAN IN BASIN DOKUNULMAZLIĞINDAN HABER YOK GALİBA BAZI KENDİNİ BİLMEZ AYMAZ PROVAKATÖR MUHABİRLERİN HAŞA ALLAH TARAFINDAN GÖNDERİLDİGİ ÖZEL İNSANLAR OLDUĞU AĞZIMIZA. . . . . . . . . BİLE KARIŞMAMAK LAZIM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title