Haberler

Belediye Başkanından Basın Mensubuna Saldırı

Güncelleme:

Samsun, Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, ilçedeki Taşhan yangınını görüntülemeye çalışan basın mensubunun kamerasına vurarak engellemeye çalıştı.

Samsun'un Vezirköprü İlçe Belediye Başkanı Sadık Edis, Vezirköprü ilçesindeki Taşhan yangınını görüntülemeye çalışan basın mensubunun kamerasına vurarak ve parmak işareti ile uyararak engellemeye çalıştı. Basın mensubu ise saldırıya rağmen "İşimi yapıyorum." cevabı verdi.

KAMERAYI ALMAYA ÇALIŞTI

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 400 yıllık tarihi Taşhan'da çıkan yangını görüntüleyen İHA Muhabiri Ahmet Şükrü Uluçay'a "Çekim yapamazsın" diyerek müdahale eden Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, muhabirin kamerasını elinden almaya çalıştı.

ÖNÜNÜ KESTİ, SALDIRDI

Bina dışında da saldırgan tavrını sürdürerek tehditler savuran Belediye Başkanı Edis, arabasına binmek isteyen muhabirin önünü keserek yanında bulunan şahıslarla birlikte saldırdı.

"İŞİMİ YAPIYORUM"

Araya giren bazı vatandaşlar sayesinde darp edilmekten kurtulan Şükrü Uluçay, işini yaptığını, belediye başkanının tavrına bir anlam veremediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Şükrü Uluçay İbrahim Sadık Edis Vezirköprü Samsun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

artvinli:

bu ampüllerin gücü anca vatandasa yetiyor, yiyorsa git dogudaki olaylari durdur, pkk li tokatla falan yemez degilmi, yok yok kankasiniz olmaz öyle birsey zaten. .

24
16
yanıtYanıtla
erzurumlu:

ben akp lidegilim ama bu basın mensubu tahrik ediyor

12
19
yanıtYanıtla
yanıık:

hangi partiden bu belediye başkanı acaba adam işini yapıyorsa neden kızıyorsun

13
11
yanıtYanıtla
alev:

ama öbürüde isini yapiyor. . . yanan yerin arsasini yandaslarina otel yapilsin diye verecek. . birde atesin sicagindan kamerasi falan zarar görür diye ikaz etmis, ha partisimi heheeee, hangi partililer vatandasa en cok hakaret eder tekmeler? bildinmi ?

yanıt0
yanıt0
takip eden:

gazeteci mesleğini yapmıyor karşısındakini resmen tahrik ediyor. . ayıp bu meslek tahrik edenlerin mesleği değil

14
8
yanıtYanıtla
demokrat:

Faşist zihniyete göre gazeteciliğe izin lazımmiş.

15
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazınboyle:

böyle basın mensubumu olur resmen tahrik ediyor. oradakı insanlar çok sabırlıymiş. gazeteci değil provakatör.

13
3
yanıtYanıtla
erkan:

kameraman lık ne zor meslek arkadaş bu işi yaparken kamerayı kenara koyup bunun gibi başkan bozuntularına gömsen suç gömmesen suç

10
4
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

bu basin mensuplari, paparazi gibi tiplerden uyuz oluyorum para kazanacaklar diye her turlugu pisligi goze alan kisilerdir uyusturucu tahcirlerden daha tehlikeliler bu basin (medya)

11
2
yanıtYanıtla
muhtar:

Belediye Başkanı kusurlu demek ki gazeteciyi engellediğine göre. Bir belediye başkanı kameraya elini sürüyorsa burada bir sıkıntı var bizi eşe dosta dünyaya rezil etti başkanımız . Gazezeteciyi tahrik ediyor. Gazeetciye lan diye konuşan şahıs başkanın aile fotoğrafı gibi her karede görüyoruz anlaşıldıki başkan bir yaptıracağı usulsüz bir iş var. o şahsın bütün işleri takip edilecek ve kamuoyu bilecek

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title