Haberler

Belediye Başkanı, Pazar Yerinde Yapılan Düğünle Evlendi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Adnan Akgün, 42 yaşındaki Songül Çağlar ile pazar yerinde yapılan düğünle evlendi.

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Adnan Akgün, 6 ay önce sözlendiği özel bir firmada halkla ilişkiler uzmanı 42 yaşındaki Songül Çağlar ile pazaryerinde yapılan düğünle evlendi.

Gelik Beldesi'nde özel maden ocağında maden mühendisi olarak çalışırken geçen yıl 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Çatalağzı Belediye Başkanlığı'nı kazanan 52 yaşındaki Adnan Akgün'ün düğününe belde halkı yoğun ilgi gösterdi.

DÜĞÜNE 2 BİN DAVETLİ KATILDI

Yaklaşık 8 bin nüfusa sahip beldedeki 7 mahalleden düğüne katılım için araçlar tahsis edildi. Kapalı pazaryerinde yapılan düğüne CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, milletvekili adayları, bazı belediye başkanları ve yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Başkan Akgün, gelin Songül Akgün ile müzik eşliğinde önce dans etti sonra da oyun oynadı. Akgün çiftini tebrik etmek için vatandaşlar zaman zaman kuyruk oluşturdu.

"BELEDİYE BAŞKANI OLDUKTAN SONRA EVLENMEK DE VARMIŞ"

Belediye Başkanı Adnan Akgün, İzmit'te yaşayan eşiyle daha önce Zonguldak'ta tanıştığını ve 6 ay önce sözlendiğini söyledi. Başkan Akgün, "Belediye başkanının evlenmesi herhalde Türkiye'de istisnai bir durum. Belediye Başkanı olduktan sonra evlenmek de varmış" dedi.

"DÜĞÜN SALONU BU KALABALIĞI ALMAZDI"

Belediye Başkanlığı'nı kendisini halkın seçtiğini, düğününe de halkı o yüzden davet ettiğini belirten Akgün, şöyle dedi:

"Seçimle geldim, beni halk seçti. O zaman bekardım, evlenmek durumunda olduğum zaman halkla beraber düğün yapmam gerekiyordu. Tüm halkımızı davet ettik. Düğün salonu bu kalabalığı almazdı. Halkla beraber pazaryerinde güzel bir düğün yaptık. Atmosferde çok güzel."

"BÖYLE BİR İNSANLA OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM"

Akgün, madenciliğin zor bir meslek olduğunu ama belediye başkanlığının daha zor olduğunu sözlerine ekledi. Songül Akgün ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Adnan bey gibi çok değerli bir insanla hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum. Çok da heyecanlıyım. Böyle bir insanla olmaktan onur ve gurur duyuyorum" diye konuştu.

Geç saatlere kadar süren düğün de davetliler gönüllerince eğlendi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çatalağzı Kilimli Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

KöylüMobil-IOS:

Akpkk lı başkan olsaydı tüm düğün masraflarını belediye kasasından karşılayıp düğünüde çırağan sarayında yapardı , nede olsa akhırsızlar

9
4
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Hayırlı olsun ALLAH mesut etsin en azından adam yaşına uygun birini almış.

5
1
yanıtYanıtla
Mutlu CAN:

Oylarınızı AKP ye vermeyin de kime verirseniz verin. 4 Bakanı onlar akladı, sonra ayakkabı kutuları ile paraları faizi ile iade ettiler. SOMA daki sorumsuzlugun mimarları onlar. Hukuku yasayı polisi herşeyi kafalarına göre kullanıyorlar. RTE ogluna gemicikler aldı. Kendine senin rüyanda bile göremeyecegin saray yaptırdı. O sarayın aylık maliyeti ile kaç tane asgari ücretli refaha erer? Kaç tane gazeteci tutuklandı sırf ona muhalefet oldu diye. Kanuna aykırı olmasına rağmen hala miting meydanlarında dolaşıyor, üstelik hepinizin önünde yalan söylüyor. Basbakanda cıkıyor iş adamlarına diyor tepki gösterin asgari ücretin arttırılmasına diyor. Bu mu sizin başbakanınız? PKK yı terör örgütü kapsamından çıkarıp cemaat i silahlı terör örgütü ilan eden kimdi? TIRLARDA silah yok diye yeminler edenler kimdi? Trilyonluk mercedes cerez parası ama asgari ücreti arttıramazlar. Sizlerde malsınız gidip AKP ye oy verirsiniz hala! Aptallar !

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MİLLETIN ADAMI milletle dugun yapıyor halkıyla sarayda degil

1
0
yanıtYanıtla
garip...Mobil-ANDROID:

mhp

1
0
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

AYIP BE BIDE BASKAN OLACAKSIN ÑÈ MAREMI HIC MI DUSUNMUYORSUNUZ YA GUNAH BE MUSLIMAN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title