Haberler

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Sevgi Seli

Güncelleme:

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Seçim İletişim Merkezi açılışında yoğun ilgiyle karşılandı.

Düzenlenen açılışta konuşan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın sözleri sık sık sloganlarla kesildi.
AK Parti Niğde Seçim İletişim Merkezi açılışına katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a seçimlerde başarılar diledi.

Hiç bir zaman vaatlere oy vermeyin. Yapılanlara bakın, yapılanların hepsi ortada

İletişim Merkezi açılışında konuşan AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; "Niğde'de şu anda üç tane aktif seçim büromuz var. Bu günden sonra çok daha farklı çok daha aktif çalışmalar yapacağız. 30 Mart'taki seçimlerin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Şundan eminiz ki yerel seçimler boyutunu aştı. 30 Mart'ta genel seçimler hatta genel seçimden de daha çok bütün dünyanın izlediği, bütün dünyanın gözü üzerinde olan bir seçim olacak. Cumhuriyet tarihindeki en önemli seçimlerimizden bir tanesi. Demokrasi tarihimizin de en önemli seçimi olmuş durumda. bunun farkındayız. Kurulan oyunların, yapılan komploların hepsini biliyoruz. Bizim görevimiz bunları en iyi şekilde halkımıza anlatmaktır. Bunları da anlatacağız ve kurulan oyunların hepsini bozacağız. Genel seçimlere bakacak olursak, biz her zaman şunu söylüyoruz 'hiç bir zaman vaatlere oy vermeyin. Yapılanlara bakın, yapılanların hepsi ortada' son 5 yılda yapılanlara bakın daha önceki 10 yılda daha önceki 20 yılda daha farklısı yapıldıysa biz hiç bir şey istemiyoruz. Sadece yaptıklarımızı anlatıyoruz, yaptıklarımızın karşılığını bekliyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Başkada hiç bir şey demiyoruz" dedi.

5 yıl önce ne söylemişsek sözümüzün arkasında durarak icraatlarımızı gerçekleştirdik

Kürsüye sloganlar ve alkışlar eşliğinde çıkan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "5 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolculukta sizlerle beraber yolumuza devam ediyoruz. 5 yıl önce ne söylemişsek sözümüzün arkasında durarak icraatlarımızı gerçekleştirdik. Niğde'mizi marka şehir olma yolunda emin adımlarla bu güne kadar ilerlettik. önemli mesafeler kat ettik. Ancak yapacak çok işimiz var. Önümüzdeki dönemde nasip bize olursa, yapacak işlerimizi, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Niğde'mizi bölgesinde marka şehir haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz

Başkan Akdoğan; "Fazla söze gerek yok yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Genel Başkanımız Başbakanımız o yiğit insan 2009 yılında Niğde'de Belediye Başkanı adayı olarak bizlere bu görevi tebliğ etti. Arkasından sandığa gittik, Niğdeli kardeşlerimiz bizim noktamızda, AK Parti noktasında bir tercih kullandı. Biz o tercihin sonunda sizden aldığımız emanete, leke getirmeden, başınızı önünüze eğdirmeden, genel merkezimizin de başını önüne eğdirmeden hizmet ettik çalıştık. Bu çalışmamızın sonucunda Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve onun ekibi bize yeniden 2014 seçimleri için bu görevi yeniden tebliğ etti. Yeniden görevlendirdi. Şahsım adına Genel Başkanıma Başkanımıza inancından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah bizde tüm teşkilat kademeleri olarak önümüzdeki 35 günlük süreç içerisinde gece gündüz çalışarak, kapı kapı dolaşarak, sıkmadık el bırakmayarak AK Partimizi Niğde'de sandıkları patlatarak netice elde edeceğiz. Bunu yapmak zorundayız,bu bizim boynumuzun borcu" dedi.

AK Partimizin rotasını hep halkımız çizdi. Belediyemizin rotasını da bizim rotamızı da halkımız çizdi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu seçim aslında yerel seçim havasından çıkmış, dünyanın pek çok ülkesinin gözü bu seçimin üzerinde bunu hepimiz biliyoruz. Tüm hemşerilerimiz, tüm halkımız şunu düşünmeli 'halkın iradesi yeniden sandıkta tecelli etmesi noktasında' düşünmeli. Dolayısıyla bu güne kadar AK Partimizin rotasını hep halkımız çizdi. Belediyemizin rotasını da bizim rotamızı da halkımız çizdi. Milletimizin iradesi inşallah bu sandıkta yine tecelli edecek. Yine AK Partinin hizmet kervanları tüm Türkiye'mizde olduğu gibi Niğde'mizde de devam edecek. Çevremizdeki illerimizdeki güzellikler inşallah bu dönemde Niğde'mizde de devam edecek. Başta merkez seçim büromuz, Kadın Kolları seçim büromuz, şadırvan park seçim büromuzun Niğde'mize, insanımıza, teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde kazasız belasız buralarda çalışılmasını, bu seçimlerde hakkımızda hayırlısı neyse onun tecelli etmesini diliyorum. Diğer siyasi partilerin adaylarına da başarılar dilerken, bu güne kadar ilimizde belediye başkanlığı yapmış, hizmet etmiş, hakkı olanlara teşekkür eder onlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim. Diğer taraftan da hakkın rahmetine kavuşmuş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun" şeklinde konuştu.

Sandıklardan birinci parti AK Parti çıkacak, kazanacağız

AK Parti Niğde Milletvekilli Ömer Selvi; "Bu açılışların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Emeği geçen herkese, başta teşkilatımız, belediyemiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bizim önümüzdeki en büyük tehlike, engel rehavet. Sandıklardan birinci parti AK Parti çıkacak, kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi yok ve olmasında. Öyle bir gündemle geldi ki bu seçim. Artık bu seçim normal bir seçim olmaktan çıktı. Onun için bu seçimi kazanmak değil, bu seçimi daha yüksek oyla kazanmak boynumuzun borcu. Onun için rehavete kapılmayacağız. İnsanların iradesinin sandığa yansımasına vesile olacağız. onları sandığa götüreceğiz ve o sandıktan açıldıktan sonra oylar sayılırken o sandıktaki oylara sahip çıkacağız. Çünkü geçmişteki birçok seçimde aslında sandığa giden vatandaşlarımızın oyları daha sonra sayılan oylardan çok daha farklıydı. Seçim aslında sandıkta kazanılması gerekirken sandıkta kaybedildi. Her bir oyumuza sahip olacağız. Eğer bu AK kadrolar insanların oylarının yani onların iradesinin farkında olmasaydı buna değer vermeseydi, onun önemini bilmeseydi inanın geçmişteki gibi bu gün yaşadığımız en ufak meltemde şapkasını bırakıp giderdi. En büyük şiddetli kasırgalar eserken, Sayın Başbakanımızın önderliğinde, liderliğinde bu AK kadrolar dim dik duruyor. Bu vatandaşımızın bu insanımızın iradesine, oylarına sahip çıkıyor ve dim dik ülkemizi yönetmeye devam ediyor" dedi.

AK Belediyecilik tekrardan Niğde ile kavuşacak, kucaklaşacak

AK Parti Niğde Milletvekilli Ömer Selvi; "Allah'ın izniyle bundan sonra sizlerin oylarına, bu ak kadroya sahip çıkacak ve bu kutlu yolda hep beraber yürüyeceğiz. AK Belediyecilik tekrardan Niğde ile kavuşacak, kucaklaşacak. Belediyecilik çok farklı ama AK Belediyecilik çok çok daha farklı. Bundan sonra bunu görmüş olan vatandaşımız AK Belediyecilikten vazgeçmeyecek. En güçlü şekilde, gür bir sedayla tekrardan iradesini sandığa yansıtacak. AK Belediyeler mutlu insanlar olacak. Daima millet, daima hizmet" şeklinde konuştu.

Niğde'de neye ihtiyacınız varsa, bu ihtiyaçları yerine getirebilecek bir iradeyi seçiyoruz
AK Parti Bor Seçim İletişim Merkezinin açılışının ardından Niğde Seçim İletişim Merkezi açılışına katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Niğde'de neye ihtiyacınız varsa, bu ihtiyaçları yerine getirebilecek bir iradeyi seçiyoruz. Türkiye'de sıkıntı olursa, Niğde'de sıkıntı olur. Niğde'de sıkıntı olursa Türkiye'de sıkıntı olur. İşte bu birlik çok önemli. Eskiden Niğde Belediye Başkanımızın yapabileceği işleri, buraya gelerek Bakanlar, Başbakanlar dile getirirlerdi. Şimdi dikkat ederseniz biz başka meseleleri konuşuyoruz sizlerle. Sizin oy vererek iş başına getirdiğiniz Belediye Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimiz sizin yerel işlerinizi bizlerin de desteğiyle yerine getirecek iradeye sahiptir. Burada yapacağınız seçimde, ortaya koyacağınız performansla iş başına getireceğiniz daha önce de başarılarını beraber izlediğimiz Belediye Başkanımız, bizimde kardeşimiz. El birliği ile bizim de desteğimizle sizin taleplerinizi Ankara'nın imkanlarıyla buluşturma konusunda elbirliği yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah" şeklinde konuştu.

Her bir oyunuzun kıymetini bilen bir iktidar iş başında

İçişleri Bakanı Ala; "Önceden bizim dediklerimiz, oy verenlerin istedikleri değil, orada bir avuç jakobenin, bir avuç statüko müttefikinin dediği oluyordu. Şimdi her bir oyunuzun kıymetini bilen bir iktidar iş başında. Eskiden fakiri fukarayı unuturlardı, orada kendi çevreleriyle 4-5 yıl geçirirler, ondan sonra sandığa gidecek yüzleri olmazdı, sandıktan çıkamazlardı ama şimdi 3-4 sandık üst üste, 7-8 seçimdir daha çok oy vererek iktidara getiriyorsunuz. Bunun nedenini siz de biliyorsunuz biz de. Biliyoruz ki bu bir emanettir, bizim malımız değildir, gözümüz gibi korumalıyız, emanete hıyanet etmek bize yakışmaz" dedi.

Artık kemer sıkmak yok

İçişleri Bakanı Ala "Artık kemer sıkmak yok. Oraları çoktan aştık. Biz projelerimizi ortaya koyuyoruz. Yapamayacaklarımızı söylemiyoruz, gerekçelerini söylüyoruz. Yerin altında petrolümüz yok ama yerin üstündeki insanımızın değerini biliyoruz. Bu, bizi arzu ettiğimiz yere götürüyor. Önümüze 2023 hedeflerini koyduk. Bunu da koyunca bu gidişattan memnun olmayan bazı odaklar harekete geçti, geçiyorlar ama biz bunları yıllardır tanıyoruz, bunların başarılı olma şansları yoktur. Allah'ın izniyle aldığımız yetkiyi doğru dürüst kullanmayı biliriz. İradesini ortaya koyan vatandaşlarımızın hukukunu yere düşürmeyiz. Onun önüne çıkanı da bertaraf eder, geçip gideriz. Bu kadar işi yaptıktan sonra yok Gezi olayları, dört dörtlük büyüdükten sonra başka olaylar... Bu tür olaylar bizi ne yıldırır ne de yolumuzdan döndürür. Gücümüzü artırır, birliğimizi ve dirliğimizi artırır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Akdoğan Efkan Ala Ak Parti Niğde Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title