Haberler

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan'dan 'Ayrılmadık' Pozu

Güncelleme:

Keyifli oldukları gözlenen Bilgin ve Erdoğan, boşanacakları yönündeki dedikodular için, "Söylentiler asılsız, gördüğünüz gibi yan yanayız. Aramızda bir problem yok." dedi.

Ayrılık haberleriyle gündeme gelen Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan, dün Kanyon AVM'de görüntülendi.

Çocukları Rodin ve Yılmaz Erdoğan'ın önceki evliliğinden olan kızı Berfin'le bir restoranda öğle yemeği yiyen çift, çıkışta soruları yanıtladı.

"ARAMIZDA PROBLEM YOK"

Keyifli oldukları gözlenen Bilgin ve Erdoğan, boşanacakları yönündeki dedikodular için "Söylentiler asılsız, gördüğünüz gibi yan yanayız. Aramızda bir problem yok" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (14)

bursaspor texas:

ikisdide pkklı karı koca türk düşmanı bunlar bunları destekleyen ler daha büyük hain

34
8
yanıtYanıtla
dilek:

adamın kralı yılmaz herkes onun gibi olsa helal olsun ona çokta tatlı eşi var inşallah ayrılmazlar!

8
12
yanıtYanıtla
Misafir:

Ikiside son derece sevimsiz

6
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

kızın yaşında kızla ilişki yaşıyorsun biliyorum utanma arlanma edep haya yok ama Hiçmi taksimdeki ağaçlardan utanmıyon yılmazzzzz.

6
4
yanıtYanıtla
ccc:

ikisdide pkklı karı koca türk düşmanı bunlar bunları destekleyen ler daha büyük hain ölseler parti veririn 2 pkklı öldü diye

2
6
yanıtYanıtla
sinan:

pkklının tekide bu beslemeyın barındırmayın böyle vatan hainlerini

5
3
yanıtYanıtla
ELLİSEKİZ:

DAŞ GİBİ KARI BE

0
3
yanıtYanıtla
fatma rn:

soytarı

1
1
yanıtYanıtla
tuğaba:

adam kadının yaşına hızına yetişmek için ter döküyor belli çok yazık ya büyük sözüme tevbe

0
1
yanıtYanıtla
Cool:

Dede ve torunu yan yana yürürlerken. , ))

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title