Haberler

Belçikalı Sağ Bek, Galatasaray'ı Takibe Aldı

Güncelleme:

Club Brugge'ün 23 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyen Club Brugge'ün 23 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

GALATASARAY'I TAKİBE ALDI

Sağ bek pozisyonunda Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'ın, özellikle Şampiyonlar Ligi için yeterli olmayacağını düşünen ve bu bölgeye takviye yapılmasını bekleyen Galatasaraylı taraftarlar, sarı kırmızılı takımın gündeminde yer aldığı iddia edilen Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'in resmi twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmeye başlamasıyla heyecanlandı.

SABRİ İKİ PENALTI YAPTIRMIŞTI

Galatasaraylı taraftarlar, Sabri Sarıoğlu'nun 2 penaltı yaptırdığı Nice maçındaki performansını da sosyal medyada eleştirmiş ve bu performansın ardından teknik heyet ve yönetimin sağ bek transferi için harekete geçmelerini beklemişlerdi.

BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA FORMA GİYDİ

2014-2015 sezonunda Club Brugge'ün Beşiktaş'la UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı iki maçta da 90 dakika forma giyen Meunier, Belçika ekibinde geçtiğimiz sezon 46 maçta sahaya çıkmış ve 2 gol kaydederek 1 de asist yapmıştı.



23 yaşındaki 1.90'lık sağ bekin, dizinden geçirmiş olduğu sakatlık nedeniyle sahalara Eylül ayının başında dönebileceği belirtiliyor.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Club Brugge Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

gebze:

bende takip ediyorum Galatasarayı demekki bende transfer olacağım

5
1
yanıtYanıtla
UA:

sabri futbolcu değil adam başka bir şey satın gitsin artık bıktık pafta bile oynayamaz kanal değişmkten bıktık sırf semih ile sabri yüzünden

2
0
yanıtYanıtla
murat:

Kaldirin su reklamlari haber okuyalim

1
0
yanıtYanıtla
Başar Emre ayMobil-IOS:

46 maçta 2 gol kazmalıktan başka bır şey deli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title