Haberler

Bekir Sıtkı Durgun'da Gökkuşağı Koridoru

Güncelleme:

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu'nda " Gökkuşağı Koridoru'' düzenlendi. Sevginin ön plana çıkarıldığı koridorda hazırlanan etkinlikler öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu.

Sevgi, saygı, dostluk, arkadaşlık, iyilik, yardımlaşma temalarının ön plana çıkarıldığı "Gökkuşağı Koridoru" öğrencilerden büyük beğeni aldı. Okul içinde farkındalık oluşturmak isteyen gurup büyük bir özveriyle çalıştı. Ayrıca öğrencilerin okul idaresinden ve öğretmenlerinden isteklerini sergileyebilecekleri bir dilek ağacı da oluşturuldu.

Öğrenci ve veliler etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu tüm öğretmen ve öğrencilerine, ayrıca etkinliklerin düzenlenmesinde ve koridora farklı bir hava katmak için özel çalışmalar yapan; Belgin Karabacak, Şehriban Kabil, Aslı Özüuğurlu, Hikmet Sırma, Dilek Akbayrak, Nilgün Özgür öğretmenlerine, müdür yardımcıları Vedat Köse, Sedat Arabul'a ve Okul Müdürü Cemal Yamak'a teşekkür ettiler.

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu Okul Müdürü Cemal Yamak Demokrasi Kuşağı'nın okula kattığı güzelliklerden dolayı projeden sorumlu olan yetkililere, bu projeyi benimseyen ve uygulayan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title