Haberler

Bekçi, Banka Kredi Çekerek Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

31 yıl bekçi olarak görev yapan Salih Uğurlu, görevinden istifa edip 5 bin lira banka kredisi çekerek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Ankara ve Kırşehir'deki karakol ve polis merkezlerinde 31 yıl bekçi olarak görev yapan Salih Uğurlu, görevinden istifa edip 5 bin lira banka kredisi çekerek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

RESMEN ADAY ADAYI

Başvurusunu AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'na veren Uğurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için görevinden istifa ederek siyasi yaşama atıldığını söyledi. Ankara'daki karakollarda yıllarca görev yaptıktan sonra 3 yıldır memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesinde bekçi olarak çalıştığını ifade eden Uğurlu, fikirlerini benimsediği için AK Parti'den aday adayı olduğunu belirtti

ADAYLIK İÇİN 5 BİN LİRA KREDİ

Uğurlu, aday adaylığı başvurusu için gereken parayı 5 bin lira kredi çekerek temin edebildiğine işaret ederek, krediyi 24 ay taksit yaptırarak ödeyeceğini kaydetti. Kaman'da herkesin kendisini ismiyle değil, göreviyle tanıdığını anlatan Uğurlu, şöyle konuştu: "Emniyet teşkilatında 31 yıl bekçi olarak görev yaptım.

"MADDİ İMKANLARIM KISITLI"

Maddi imkanlarım kısıtlı olduğu için kredi çekerek aday adaylığı için başvurdum. İçimden gelerek aday adayı oldum. Kimse beni zorlamadı. Memlekete barış ve huzur gelmesi için bekçinin de bu çorbada bir tuzu bulunsun istiyorum. Bizler alt tabakayız ve sorunları daha net görürüz. Tabanda olduğumuz için sorunlara gayet vakıfım."Uğurlu, hayatının zorluklarla geçtiğini ve 3 çocuğunu okutarak hayata hazırladığını dile getirerek, "Nasipse Kırşehir'den aday adayıyız.

"EZİLENLERİN SESİ OLACAĞIM"

Halkımız da tercih ederse onların, ezilenlerin sesi olacağım. Gariplerin sesi olmaya çalışacağım. Haksızlıkların karşısında duracağım. Eksik hizmet gelmişse onları tamamlamaya ve halkın sesini yukarıya duyurmaya çalışacağım." dedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kırşehir Ak Parti Kaman Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (64)

haydar:

dürüst olsaydı akpden aday olmazdı

52
31
yanıtYanıtla
WATANDAŞ:

ZENGİNLİĞE GİDEN YOL AKP

52
11
yanıtYanıtla
Siirt''li:

Eminim diğer adaylardan daha dürüst

49
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

millet vekili olunca çuvalla kazanırsın

52
4
yanıtYanıtla
abdi:

la buna kim gaz verdi böyle adamı işinden gücünden etmişler bide borca sokacaklar

41
4
yanıtYanıtla
Ölümüne giderimMobil-IOS:

Geri zekalı. Şovyapmak. İçin. Senini sectiler. Senin aklına tükürembe dandik

37
7
yanıtYanıtla
77:

Senin düdüğün orda ötmez bekçi abim pirince giderken evdeki bulgurdan olma

41
2
yanıtYanıtla
naptın dayı:

seni genel merkezin merdivenlerinden sokmazlar

34
6
yanıtYanıtla
DÜVLET BİZE BAKMİYYYYY:

OLSAN OLSAN AKPARTİ BİNASINMIN BEKCİSİ OLURSUN

33
7
yanıtYanıtla
SIRADAN Bİ VATANDAŞ:

YA BU DAYIYI BİRİ ÇOK PİS GAZA GETİRMİŞ :D

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title