Haberler

Bekaroğlu: PM'ye Cinsiyet Kotasıyla Girmemde Problem Yok

Güncelleme:

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Parti Meclisi'ne seçilen Mehmet Bekaroğlu, cinsiyet kotası eleştirilerini yanıtladı.

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu'ndan (BYKP) Parti Meclisi'ne (PM) seçilen Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

"HAYIRLI OLSUN DEDİM, TEŞEKKÜR ETTİM"

Bekaroğlu yaklaşık 30 dakika süren görüşmenin ardından, genel merkezden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bekaroğlu, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu belirtirken, "Sayın Genel Başkana "hayırlı olsun' dedim, teşekkür ettim" dedi.

"CİNSİYET KOTASIYLA GİRMEMDE PROBLEM YOK"

Bekaroğlu, "Cinsiyet kotasıyla PM'ye girmeniz konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine ise, "Ben isterdim ki yarışayım ve delegeyle olsun, ama beni Genel Başkan davet etti partiye. Dolayısıyla genel başkan kontenjanından PM'ye girmiş oldum. Bu normal bir şey, bir sıkıntı, bir problem yok. Ama yarışmak isterdim" dedi.

"Yarın Parti Meclisi toplantısı olacak mı? Neler konuşuldu?" sorusuna da Bekaroğlu, "Toplantı, tüzük gereği öyle sanıyorum ki cumartesi günü yapılacak" yanıtını verdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ADANALI:

Rizeden davasını satan adam çıkmazdı ama sen nasıl davanı sattın karşılığında sana neler vaat ettiler. Bunu açıkla Rahmetli Erbakan hocanın kemikleri sızlamıştır.

16
7
yanıtYanıtla
vatandas:

sandalye, koltuk olsunda ne olursa olsun. . piskinlige bakin. !

10
1
yanıtYanıtla
efsane:

Tayyip Erdoğan Rize li değil mi?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title