Haberler

Bekaroğlu: "Ayakkabılı Saldırının Organize Olduğuna Dair Bilgiler Var"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu- "CHP olarak biz bunun (Kılıçdaroğlu'na yapılan ayakkabılı saldırı) bütünüyle CHP Genel Başkanına yapılmış bir saldırı olarak ele alıyoruz ve bunun organize olduğunu düşünüyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu- "CHP olarak biz bunun (Kılıçdaroğlu'na yapılan ayakkabılı saldırı) bütünüyle CHP Genel Başkanına yapılmış bir saldırı olarak ele alıyoruz ve bunun organize olduğunu düşünüyoruz. Bunun organize olduğuna dair bilgilerimiz var" CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan ayakkabılı saldırıya ilişkin, "CHP olarak biz bunun bütünüyle CHP Genel Başkanına yapılmış bir saldırı olarak ele alıyoruz ve bunun organize olduğunu düşünüyoruz. Bunun organize olduğuna dair bilgilerimiz var" dedi.Bekaroğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Kılıçdaroğlu'na yönelik ayakkabılı saldırının gerçekleştirildiği, emeklilerle ilgili toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.Emekli maaşlarının açlık seviyesinde olduğunu ve AK Parti'nin emeklilere verdiği zamları "gülünç" bulduklarını kaydeden Bekaroğlu, bu konuların ortaya koyulacağı sırada ayakkabı fırlatıldığını söyledi. Bekaroğlu, şöyle konuştu: "CHP olarak biz bunun bütünüyle CHP Genel Başkanına yapılmış bir saldırı olarak ele alıyoruz ve bunun organize olduğunu düşünüyoruz. Bunun organize olduğuna dair bilgilerimiz var. Bunlardan biri, daha eylem devam ederken bir haber sitesi konuyu ayrıntılı bir habere dönüştürüyor. Hem Genel Başkanımı hem de beni küçük düşürecek bir haber paylaşıyor. Bu tip işlerde adı geçen Belediye Başkanı da anında CHP Genel Başkanını küçültecek tarzda haber yapıyor." Bekaroğlu, bunların hiç birisinin tesadüfen olmadığını, oraya gelen insanın mağduriyeti için bunları yaptığına inanmadıklarını dile getirdi.-"Seçim bildirgesi ilk defa halkla ve örgütlerle yapıldı"Bekaroğlu, seçim çalışmalarına ilişkin ise hazırlıklarını yaptıklarını, seçimlerle ilgili halkla ve örgütlerle bildirge hazırladıklarını söyledi.Seçim kampanyasına iki büyük toplantıyla başlayacaklarını anlatan Bekaroğlu, ilkinin Şubat'ta diğerinin de Nisan ayının ilk haftasında olacağını ve bildirgeyi bu toplantıda açıklayacaklarının kaydetti.Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu, CHP'nin kampanyayı yürütecek bir ekip kurduğunu, koordinatörlüğünü Reklamcılar Derneği Başkanı Nesteren Davutoğlu'nun yapacağını belirtti. Bekaroğlu, sandık görevlileriyle ilgili de yeni bir çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi. -CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Bekaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title