Haberler

Beckham Veda Ediyor

Güncelleme:

İngiliz futbolcu David Beckham, Amerika'daki futbol macerasını gelecek ay sonlandırıyor.

Dünyanın en ünlü ve başarılı futbolcuları arasında gösterilen David Beckham, elde edilen bilgilere göre bir süredir kaldığı Amerika'dan da sıkıldı.

David Beckham ve ailesine dünya resmen küçük geliyor. İngiltere'nin ardından İspanya'ya, oradan da Amerika'ya geçen çift, şimdi kendilerine yeni bir rota belirleyecek.

YENİ ROTA FRANSA MI?

17 yaşındayken İngiltere'nin en önemli futbol takımlarından Manchester United ile profesyonel futbol yaşamına başlayan Beckham, 2007'de İspanya'daki Real Madrid'den sonra Amerika'ya gitmişti. Los Angeles Galaxy takımında forma giyen Beckham, gelecek ay Amerika'daki profesyonel futbol kariyerini sonlandırıyor.

PARİS ST GERMAİN FORMASI GİYEBİLİR

Şimdi ünlü futbolcu ve eşi, dört çocuklarıyla birlikte yeni bir 'ev' arıyor. Ünlü futbolcunun kendisine iddialı bir teklifle gelen Fransa'nın ünlü takımlarından Paris St Germain ile anlaşma yapabileceği söyleniyor. Victoria Beckham da moda imparatorluğunu Fransa'dan yönetmeye sıcak bakıyor.

İNGİLİZ GAZETESİ AMERİKA'DA KALACAK DEDİ

İngiliz Daily Mail gazetesi; Brezilya ve Çin'den de teklif alan Beckham'ın Amerika'da kalmayı sürdürebileceğini ancak eyalet değiştirip New York'a geçebileceğini de belirtiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Victoria Beckham David Beckham Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title