Haberler

Bebekli Anneler Sinema Keyfi Yapıyor

Güncelleme:

Bir yaşından küçük bebeği olan anneler bir sinema koltuğu bedeli karşılığında iki koltuğa sahip olarak Cinecity konforunda film izliyor

Cinecity Sinemaları, bebekli annelere özel bir uygulama yapıyor. "Bebekli Anneler Seansı" bir yaşından küçük bebek sahibi annelere bir sinema koltuğu ücreti karşılığında iki koltuk veriyor. Böylece anneler, Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa salonlarında her çarşamba günü saat 14.00'te bebekleriyle birlikte rahatça film izleyebiliyor. Sadece bebekli annelere özel olan seansta, salonun ışık ve ses seviyesi gibi teknik detaylar, bebeklere göre ayarlanıyor.

Cinecity Sinemaları, "Bebekli Anneler Seansı" isimli çok özel bir uygulamaya imza atıyor. Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa salonları, bebekleri nedeniyle sinema keyfine ara vermek zorunda kalan annelere unutulmaz bir fırsat sunuyor.

Bir yaşından küçük bebek sahibi anneler, Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa'da her çarşamba günü saat 14:00 seansında herhangi bir fiyat farkı ödemeden bir sinema koltuğu ücreti karşılığında iki koltuğa sahip oluyor. Sadece anneler ve bebeklerine özel olarak ayrılan bu seansta, sinema keyfini bambaşka bir boyuta taşıyan Cinecity konforuyla bebeğinizle ilgilenerek film izlemeniz mümkün oluyor.

Cinecity Sinemaları, bu özel seansın teknik özelliklerini de bebeklere uygun olarak ayarlıyor. Filmin ses seviyesi bebeklerin rahatsız olmaması için daha kısık tutuluyor, anneler bebeklerini görebilsin diye salonda daha aydınlık bir ortam yaratılıyor.

Her hafta en özel vizyon filmlerinin gösterildiği sinema salonlarında 25 Şubat Çarşamba günü saat 14:00'te Deniz Private Cinecity Trio'da Benedict Cumberbatch ve Keira Knightley'in başrollerini üstlendiği Yapay Oyun (Imitation Game), Deniz Cinecity Kipa'da ise Özcan Deniz'in yönettiği Sevimli Tehlikeli annelerle buluşuyor. Bebeğim diğer izleyicileri rahatsız mı eder diye dert etmeden sinema keyfi yapmak için, Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa'dan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özcan Deniz Kipa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title