Haberler

Bebek Fil İzmir'in Banyo Keyfi

Bunaltıcı sıcakların etkisindeki İzmir Doğal Yaşam Parkı'nın sevimli minik fili 'İzmir', şişme havuzda banyo yapıyor.

Bunaltıcı sıcakların etkisindeki İzmir Doğal Yaşam Parkı'nın sevimli minik fili 'İzmir', şişme havuzda banyo yapıyor.

Doğal Yaşam Parkı'ndaki yetişkin hayvanlar günlerini barınaklarındaki havuzlarda geçirirken, özel bakım isteyen yavrular için bakıcılar özel önlemler alıyor. Türkiye'de hayvanat bahçesinde doğan ilk fil olan 'İzmir' de, bakıcısının yardımıyla yaz keyfi yaşıyor. İzmir'in serinleme ihtiyacı, özel banyo saatlerinde gideriliyor. Yavru filin banyo keyfi ise izleyenler için de tam bir eğlenceye dönüşüyor. Henüz 4 aylık olan İzmir, suyla doldurulan plastik havuzuna atlayıp içinde yatarak dakikalarca oynuyor. Tüm yaramazlıklarını sergileyen bebek fil İzmir, banyo sırasında bir an bile yerinde duramıyor, havuzda çırpınıp oynuyor, bakıcının elindeki hortumu kaparak kaçmaya çalışıyor.

Banyo saatleri, İzmir'in bakımıyla ilgilenen Büyükşehir Belediyesi personeli için keyifli olsa da, bir o kadar da yorucu geçiyor. Banyosunu yaparak rahatlayan bebek fil, uykuya dalmadan önce bir biberon dolusu mamayı çok kısa süre içinde yiyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title