Haberler

Demet Akalın'ın Bebek Alışverişi Bitmiyor

Güncelleme:

Gelecek ay kızı Hira'yı kucağına almaya hazırlanan Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile birlikte Akmerkez'de bebek alışverişi yaparken görüntülendi.

Gelecek ay kızı Hira'yı kucağına almaya hazırlanan Demet Akalın, önceki gün eşi Okan Kurt ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi.

ALIŞVERİŞİ BİTMİYOR

Bir kafede oturan çifte, arkadaşları da eşlik etti. Bir süre dinlenen Demet Akalın, daha sonra kızı için alışveriş yaptı.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Akmerkez Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

NESCAFEnescafe_18_@hotmail.com:

kimi içirecek süt bulamaz çocuğuna..kimi altından emzik kolleksiyonu yapar..kimi sağdan soldan kıyafet toplar bebeğine giydirmek için..kimininki gardrobuna sığmaz..hiç mi düşünmüyorsunuz?içiniz sızlamıyor mu bu kadar paraları dökerken? bu ülkenin kimsesiz çocukları var kaç kere alışveriş yapıp bir bayramda yanlarına gittin.lanet olsun hepinize..al ebru gündesi vur demete..toplasan 1 insan etmez...

5
0
yanıtYanıtla
dgdgdgd@dgdgd.comdgdgd@dfhgfhfhf.com:

Demet Akalın masondur illüminatiye calısıyor. Türk mason sarkıcıları dinlemeyin dinletmeyin boykot açısından..

2
0
yanıtYanıtla
ünal özeru.ozer.71@gmail.com:

Bu ne görgüsüzlük yaaa, yok çocuk yapıcam kimden yapıyım,yok koca buldum nasıl yapıyım, yok adam çok sevimsiz, yok çocuk kzımı olsun erkek mi,bune görgüsüzlük yaaa, yuhh ba kadın bozmasına... bu arada çocuk o adamdan mı acaba???

1
0
yanıtYanıtla
Aynuraynur-qasimzade@mail.ru:

bu kadin gormemiş bir kadın yaa.konusmasi bile insani cileden cikaracak gibi.

1
0
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

ne bebek miş yaaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title