Haberler

Bebeğini Çöpe Atan Anne İntihar Etmek İstedi

Güncelleme:

Gölcük'te annesi ile birlikte bebeği öldürdükten sonra çöpe atan 17 yaşındaki lise öğrencisi 20 adet hap içerek intihar etmek istedi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gizlice dünyaya getirdiği bebeğini, annesi ile birlikte, öldürdükten sonra çöpe atan 17 yaşındaki lise öğrencisi ilaç içerek intihar etmek istedi.

ANNESİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI

Gölcük'te iki sene önce meydana gelen olayda kendisi gibi lise öğrencisi olan erkek arkadaşı ile girdikleri ilişki sonucu hamile kalan Ş.Ö. (17), bebeğini gizlice dünyaya getirmiş, annesi ile birlikte bebeği öldürdükten sonra çöpe atmıştı. Aşırı kanama sonucu gittiği hastanede Ş.Ö.'nün doğum yaptığı anlaşıldıktan sonra olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatmış ve doğuma yardımcı olan annesi ve S.Ö. tutuklanmıştı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Yaşadığı olaydan sonra uzun süre psikolojik tedavi gören ve Gölcük'te dedesi ile birlikte ikamet eden genç kız, misafirliğe gittiği komşularında yaklaşık 20 adet hap içerek intihar etmek istedi. Bir süre sonra evine geri dönen Ş.Ö. burada fenalaşınca ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerde midesi yıkanan genç kızın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (71)

htmobilWeb@haberler.com:

Boşverin hakkına girmeyelim kimsenin Rabbim görüyor. Herkes birgün yaptığ ı herşeyin karşılığını görecek.Eğer buna iman ediyorsak sabredelim...

52
0
yanıtYanıtla
MadMan:

Bıraksalardı geberseydi. .

42
8
yanıtYanıtla
SİVEREKLİ TAHSİN:

KIZ KARDEŞİM AŞK MEŞK OLAYINA GİRDİĞİNDE BENİM TEPEM ATMIŞTI AMA ALLAHTAN ÜNİVERSİTE OKUMUŞ TAHSİLLİ BİRİYİM OLAY ÇIKMADI BABAMA KALSA BACI GİTMİŞTİ. BEN DEDİM NEDENİ SENSİN BABA. HEP KABALIK YAPTI BABAM. KÜFÜR HAKARET EVDE ANNEMİN NAMAZI DUASI BİZİ BABAMA KARŞI KORUMASI SEVGİSİ ŞEFKATİ OLMASA HEPTEN BİTİKTİK. HUZURSUZ AİLE ORTAMINDA ELBET KIZ ÇOCUĞU DIŞARIDA SEVGİYİ ARARA. CAHİL OLSAM KIZ KARDEŞİMİN İŞİ BİTMİŞTİ. ALLAH KORUDU. BENCE KIZLARIMIZI BU HALE EV AİLE HUZURSUZLUĞU İTİYOR. DIŞARISI İT KOPUK DOLU. AİLE BİTİKSE KIZLAR HER YOLA GİDER ERKEKLERDE SERSERİ OLUR. ALLAHA ŞÜKÜR İSLAM YOLUNDAYIM. ELHAMDÜLİLLAH

40
5
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

İMANDIR O CEVHER Kİ İLAHİ NE BÜYÜKTÜR. İMANSIZ OLAN PASLI YÜREK SİNE DE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLARDAN HAVFI YEZDAN. NE İRFANIN KALIR TESİRİ KATİYYEN NE VİCDANIN! ALLAH A DAYAN SAYE SARIL HİKMETE RAM OL. YOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL! BEŞERİN DERDİNE KUR ANDIR DERMAN. KUR AN SIZ CANAVARDAN BETERDİR İNSAN! İNSAN ÜÇ BEŞ DAMLA KAN IRMAK ÜÇ BEŞ DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?

38
1
yanıtYanıtla
RizabeymobilWeb@haberler.com:

Pislik katiller,geberirsiniz,insaallah

35
2
yanıtYanıtla
ateşle barut:

otobüste tranvayda milletin içinde öpüşenler tenha yerde olacagı bu allah sonumuzu hayır eylesin

32
1
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Şeytan yavrusu insan nasil kiyar o bebege allah bildigi gibi yapsin sizi

31
1
yanıtYanıtla
ALEMI ERVAH ASILLI TÜRK:

üremesini iyi beceriyoruz, ama insan yetistirmesini, , bir türlü beceremiyoruz. . ben bu konuya , , basbakanin cumhurbaskanin agirliklarini koymalarini bekliyorum, , evlenmek ve cocuk yetistirmek, bence türk halkinin bir numarali problemidir. . . . saygilar

31
1
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKmobilWeb@haberler.com:

AİLE, TV DİZİLERİ VE OKULLARDAKİ DİSİPLİNSİZLİK BU OLAYLARIN SEBEPLERİ.

31
0
yanıtYanıtla
Tuncay Mobil-IOS:

Çocuklarınızı sosyalleşme adı altında ahlaksızlığa sevk etmeyin anne ve babalar Çocuklarımızı islami ahlak ve terbiyeyle büyütmeye çalışalım ki böyle geri Dönüşü olmayan ahlâksızlıklar karşısında boynu bükük kalmayalım Biz Türk milleti olarak çalışkanlığımız ve namusumuz için Çalışır ve yaşarız NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title