Haberler

Bebeğini Boş Araziye Atan Anneyi Belediyeden Aldığı Etek Ele Verdi

Güncelleme:

Eskişehir'de 8 yerinde kesik izleri olan yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu. Talihsiz bebeğin annesi, belediyeden yardım amacıyla aldığı etek sayesinde bulundu.

Eskişehir'de boş arazide cesedi bulunan vücudunun 8 yerinde kesik izleri olan yeni doğmuş erkek bebeğin annesi 33 yaşındaki Sibel U.'yu, belediyeden yardım amacıyla aldığı ve bebeğe sardığı eteği ele verdi. Gözaltına alınan Sibel U. ile aynı yaştaki işsiz eşi Eren U., adliyeye sevk edildi.

Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde geçen cuma günü saat 22.00'de odun toplamaya çıkan 3 genç, boş arazide poşet içerisinde bir bebek cesedi buldu. Kadın eteğine ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulmuş, erkek bebek cesedinin yanında kadın iç çamaşırı, kadın hırkası ile bir çift kadın terliği bulundu. Bebeğin cesedi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemede bebeğin boğazından 2 olmak üzere 8 yerinde kesik izlerine rastlanıldı. Bebeğin cesedi daha sonra, DNA testi ve otopsi yapılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

POLİS ETEKTEKİ BARKOTTAN İZ SÜRDÜ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri bebek cesedine sarılı olan kadın eteğinin üzerindeki barkod etiketinden İstanbul'daki üretici firmayı belirledi. Barkottaki seri numarasından eteğin Eskişehir'deki bir şirkete gönderildiği, bu şirketten de Tepebaşı Belediyesi'nin dar gelirli kişilere dağıtılmak üzere satın aldığını belirleyen polisler, belediyeden giysi yardımı alanları tek tek araştırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda olay yerindeki bebek cesedine sarılı eteği evli 2 çocuk annesi Sibel U.'nun aldığı belirlendi.

Polis ekipleri U.'nun Uluönder Mahallesi'ndeki evine gittiklerinde taşınmış olduğunu öğrendi. Ekipler Kırmızıtoprak Mahallesi'nde kiralık bir eve taşınan Sibel U. ile eşi Eren U.'yu gözaltına aldı.

DOĞUMDA ŞOKA GİRMİŞ

Sibel U., eşi Eren U.'dan hamile kaldığını ancak eşinin bunu bilmediğini öne sürdü. Olayla eşinin bir ilgisinin olmadığını da söyleyen Sibel U.'nun polislere "Eşimin hiçbir şeyden haberi yok. Tuvalette klozet içerisine doğum yaptım. Bebek doğduğunda ağladı. Doğum sırasında ben şoka girdim. O an ne yaptığımı fazla hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla bıçakla bebeğin kordon bağını kestim. Daha sonra bebeği eteğime, paspasa sarıp onu poşet içerisine kodum. Ancak ben bebeği bıçaklamadım. Evden dışarı çıkıp belediye otobüsüne bindim. Aşağı Söğütönü Mahallesi'ne geldiğimde araçtan indim. Bebeği boş araziye attım. Daha sonra yine belediye otobüsüyle Uluönder Mahallesi'ndeki evime döndüm" dedi.

Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı olduğu belirtilen Eren U. ise kendisinin olayla bir ilgisinin olmadığını öne sürdü.

KESİN ÖLÜM NEDENİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri bebeğin kordon bağının anne tarafından kesildiğini ancak kordon bağının bağlanmadığını, bebeğin kordon bağının bağlanmamasından mı yoksa etek ve paspasa sarıldıktan sonra konulduğu poşet içerisinde havasız kalmasından mı ya da vücudundaki kesiler nedeniyle mi öldüğünün Ankara Adli Kurumu'nda yapılacak olan otopside belirleneceğini bildirdi.

ANNE VE EŞİNDEN KAN ÖRNEĞİ ALINDI

Yetkililer Sibel U. ve eşi Eren U.'dan alınan kan örneklerini de bebeğin anne ve babasının kesin olarak belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini de belirtti. Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından Sibel U. ile Eren U. 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

Men-de-burMobil-IOS:

Chp zihniyetinin son Noktası

5
18
yanıtYanıtla
aksoy:

cahıller bebek katıleri insanlar cehenemde yanacak

16
1
yanıtYanıtla
Filiz Çavuş Mobil-ANDROID:

Bu nasıl bir insanlık hiç mi vicdan allah korkusu analık duygusu yok be kadın ??????

16
0
yanıtYanıtla
gizli-belaMobil-ANDROID:

of of of of nasıl kıydınız lan nasıl yaptınız ulan kuşum öldü 6 ay önce halen aklıma gelince içim yanıyor yok ya size küfür etmek istemiyorum değmezsiniz size diyecek tek kelime siz kıyamet alametisiniz allah o melake kardeşime gani gani rahmet eylesin ben hayatımda tavuk bile kesmedim ama seni benim elime verseler beni öldür diye yalvarırsin.

15
1
yanıtYanıtla
AykızmobilWeb@haberler.com:

insanoglu nasil bazen anlam veremiyorum ben evlatlarimi sevmeye doyamiyorum kimilerin yaptigna bak allah onlar bize emanet ve ben bütüm cocuklari cok seviyorum böyle kötü haberlere cok üzülüyorum öldurcegnize verin o kadar cocuk sahibi olmak isteyen varki vijdansizliga gerek yok kadinin cezasi direk id

13
2
yanıtYanıtla
MELİSA 61:

ALLAH BELANI VERSİN PİSLİK KADIN BİZDE COCUĞUMUZ OLSUN DİYE 10 SENEDİR DOKTOR DOKTOR GEZELİM İYİKİ BU CEHENNEM VAR İNŞALLAH DÜNYADA DA LAYIĞINI BULURSUN NE GÜZEL MAZERET ŞOKA GİRDİM HABER YANLIŞ BENCE KOCADAN NASIL SAKLAYABILIRKİ HAMİLE OLDUĞUNU SAÇMALİK BENCE

13
2
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

kimi bulamaz kimi kıymetini bilmez insanoğlu doğadaki en acımasız varlık. ALLAH böylelerine hidayet versin.

14
0
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

BİRDE IŞİD İN YAPTIĞINA CANİLİK DİYORLAR BUNLARIN IŞİD DEN NE FARKI VAR. . . . .

13
1
yanıtYanıtla
kansızlar sizi:

asacaksın bunları dilsiz yavruya bu acıyı çektirenin insanlığından şüphe ederim

12
1
yanıtYanıtla
:

ISID e vermek lazım bunları

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title