Haberler

BDDK Başkanı AA Finans Masası'na Konuk Olacak

Güncelleme:

Anadolu Ajansı Finans Masası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mukim Öztekin'i ağırlayacak.

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin'i ağırlayacak.

Mukim Öztekin yarın Ankara'da, Anadolu Ajansı Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nda gündemi değerlendirecek. Öztekin, bankacılık sektörünü ilgilendiren tüm güncel gelişmeleri ve 2013 yılı beklentilerini aktaracak.

Toplantı yarın saat 10: 30'dan itibaren aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

-AA Finans Masası'na konuk olanlar-

AA'nın finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu yeni platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde canlı toplantılar gerçekleştiren AA Finans Masası, daha önceki toplantılarında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu Eski Başkanı Vedat Akgiray, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı İbrahim Turhan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Altın Borsası Başkanı Osman Saraç, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye Katılım Bankaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya, Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü Yakup Ergincan, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral ve Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak'ı da konuk etmişti.

Muhabir: Bahar Kara

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Ekonomi

Anadolu Ajansı Mukim Öztekin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title