Haberler

Bazı Yerlerde Yenilenen Seçimler

Anadolu Ajansı, Yalova ve Ağrı belediye başkanlıklarının da aralarında bulunduğu 14 seçim çevresinde yarın yapılacak seçimin sonuçlarını, kamuyouna sandık başından anlık aktaracak.

Anadolu Ajansı (AA), Yalova ve Ağrı belediye başkanlıklarının da aralarında bulunduğu 14 yerde yarın yapılacak seçimlerin sonuçlarını, kamuyouna sandık başından anlık aktaracak.

30 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi'nde, YerelSecim2014 özel yayınıyla, sonuçları başarıyla sandık başından kamuoyuna aktaran AA, 1 Haziran'daki yenileme seçimleri için de hazırlıklarını tamamladı.

Yüksek Seçim Kuruluna yapılan itirazlar sonucu seçimlerin iptal edildiği Ağrı ve Yalova ile Aydın'ın Buharkent, Bayburt'un Aydıntepe, Bitlis'in Güroymak, Çankırı'nın Şabanözü, Eskişehir'in Mahmudiye, Kastamonu'nun Çatalzeytin, Tokat'ın Yeşilyurt ilçeleri ile Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Aştavul, Erzincan'ın Tercan ilçesine bağlı Çadırkaya, Niğde'nin merkeze bağlı Bağlama ve Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde seçimler yenilecek.

Afyon'un Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesinde, belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği ara seçimleri yapılacak.

Seçim sonuçlarını sandık başından kamuoyuna aktarmak için teknik altyapı ve özel yazılımları hazırlayan AA, haberci ekibini de kurdu.

-Sandık sonuçları, HAS'ta tablolarla aktarılacak

Sonuçlar, günlük haber ulaşımını sağlayan Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere ulaştırılacak.

Sandık sonuçları, veri akışına bağlı olarak belli sıklıklarla, tablolar halinde abonelere ve kamuoyuna aktarılacak.

Seçim günü oy kullanma ve tasnifi işlemleriyle adayları yakından takip edecek AA ekipleri, kazananları flaş haberlerle duyuracak. Belediye başkanlarından ilk demeçler, görüntülü ve fotoğraflı olarak abonelerine servis edecek.

30 Mart'taki Mahalli İdareler seçimini özel yayınla başarılı takip eden, kamuoyuna duyurduğu sonuçlar YSK'nın açıkladığı kesin sonuçlarla örtüşen AA, yarınki yenileme seçimlerini de kamuoyuna doğru ve hızlı aktaracak. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Buharkent Yalova Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title