Haberler

Bayramda Köprü ve Otoyollar Ücretsiz

Güncelleme:

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, otoyollar ve boğaz köprülerinden 16 Temmuz Perşembe saat 00.00'dan, 20 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz yararlanılabilecek.

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz kullanılabilmesine imkan tanıyan Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu karara göre, 16 Temmuz Perşembe saat 00.00'dan, 20 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılabilecek.

TOPLU TAŞIMA İNDİRİMLİ VEYA ÜCRETSİZ

Karar kapsamında ayrıca, belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de 17 Temmuz Cuma saat 00.00'dan başlayarak, 19 Temmuz Pazar gece yarısına kadar ücretsiz veya indirimli olacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ramazan Bayramı Turizm Turizm Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

AAA:

kahrolsun sağcılar siz kim ücretsiz yapmak kim yaşasın hdpchp kardeşliği

2
12
yanıtYanıtla
vatandas:

Ya lutfen su yol paralari dusurulsun.20 tl akbil yukluyorum hemen bitiyor.Akrabalarda yakin oturmuyor.Hasta dedemi ziyaret ediyorum.Yol paralari cuzi olmali.

8
3
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır:

Yılda iki bayram köprüden parasız geçtik diyerek sevineceğiz.

10
1
yanıtYanıtla
Amir timur:

Oy oy oy oy erken secim oyyyyyyyy taktikleri

4
4
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

bedava olmasın çünkü çoluk çocuk yüzünden aileler bayrmalaşmaya gidemiyor çünkü çocuklar otobüsleri tıka basa dolduruyor bi sefer izmirde bedava oldu evden çıktık bayramlaşmaya gitmek için durakta satlerce bekldik hiçbir otobüs durmadı gitmekden vazgeçmiştik tekrar eve geri dönmüştük o zaman bayağı sinirlenmiştim 70 milyar verip araba almıştım kaldı ki araba sürmesini de bilmem yani o kadar kızmıştım işte otobüsler indirimli olursa güzel olur

2
4
yanıtYanıtla
Karslı:

Havayolunu da bedava yapın da farklı bir şey yaptınız diyelim

6
0
yanıtYanıtla
halkın çocuğu:

bayramı bekar evınde geçirecegımızden mutfakla salonun bedava yapılmasını istıyorum malum 5 parasız elin yabancısın kaç bın kilometreden gelip tatıl yapıyor biz 60 km gidemiyoruz nasıl oluyorsada milli gelirimiz artıyor hergun de büyüyoruz

2
1
yanıtYanıtla
PELİN:

AY BEN HİÇBİYERE GİDEMYCEM ANKARADAYIM YİNE AH ULAN AH PARASIZLIK:((((((((

1
1
yanıtYanıtla
memo:

KIRO

0
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

bekle istanbul

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title