Haberler

Bayram Tatili Yolunda Sürücüler Saatlerce Çile Çekiyor

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkanlar TEM Otoyolu Bolu kesiminde yaşanan kazalar nedeniyle yollarda oluşan konvoylar ve Karadeniz yolunda oluşan konvoylara takıldı.

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkanlar TEM Otoyolu Bolu kesiminde yaşanan kazalar nedeniyle yollarda oluşan konvoylar ve Karadeniz yolunda oluşan konvoylara takıldı. Gerede gişelerinin çıkışında 8 kilometreyi bulan konvoy oluşurken, araçlar adım adım ilerledi.

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar TEM yolunun Bolu kesimde araç yoğunluğuna neden oldu. TEM'in Bolu Dağı geçişi ile Bolu ile Ankara arasındaki kesimin Ankara yönünde araç yoğunluğu dikkat çekerken, trafiğin akışında sorun yaşanmadı. Ancak, zaman zaman meydana gelen kazalar yollarda tıkanmalara neden oldu. Kaza yapan araçların bulunduğu mevkilerde uzun araç konvoyları oluştu. İstanbul istikametinde ise trafiğin olmaması nedeniyle sürücüler araçlarıyla rahat rahat ilerlediler.

Her bayram öncesi uzun araç konvoylarının oluştuğu TEM Otoyolu Gerede gişelerinde ise bu kez gişelerin önünde değil, çıkışında konvoy oluştu. TEM Otoyolu Gerede gişeleri ile otoyol arasındaki tek şeritli bağlantı yolunun genişletilmesiyle araçlar beklemeden gişelerden geçti. Ancak, Karadeniz illeri ile bağlantıyı sağlayan Gerede-Karabük arasındaki yolda yaşanan yoğunluk nedeniyle gişelerden çıkarak ilerleyen araçlar konvoya takıldılar. Yaklaşık 8 kilometreyi bulan araç konvoyu oluşurken, araçlar adım adım ilerledi. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Karadeniz Gerede Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title