Haberler

Bayram Öncesi Esnafın Yüzü Gülmeye Başladı

Bayram öncesi esnafın yüzü gülmeye başladıDENİZLİ - Denizli'nin Çameli İlçesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşı-pazarda yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Bayram öncesi esnafın yüzü gülmeye başladı

DENİZLİ - Denizli'nin Çameli İlçesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşı-pazarda yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Çameli İlçesi'nde çarşı-pazarda yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayramlıklarını alan vatandaşlar elbiseleri tamir için terzilere akın ederken, talebi karşılamak isteyen terzi esnafı ise arife günü ve bayramın birinci gününe kadar mesai yapacaklarını söyledi.

Bayram gününe kadar yaşanan yoğunluğun devam edeceğini kaydeden terzi Çınar Özdemir, vatandaşların genellikle spor kesime yöneldiğini söyledi. Terzi Özdemir "Siparişler gerçekten çok fazla, hem takım, pantolon siparişleri, hem paça kısaltma işleri, bayan erkek kıyafetleri fark etmiyor alıyoruz. İşleri yetiştirmek için akşam geç saatlere kadar çalışıyoruz" dedi.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla berberlerde de bayram yoğunluğu yaşanmaya başladı. Berberler işlerin yoğun olması nedeniyle randevu sistemi ile gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladı.

Bayram tıraşını son günlere bırakanlardan dolayı işlerin çok yoğun olduğunu ifade eden Aycan Ongun, "Telefonla arayıp müşterilerimiz randevu alıyor. İşlerin yoğun olmasından dolayı bayramda gece geç saatlere kadar mesai yapıyoruz. Arife günü sabaha kadar salonumuz açık olacak" dedi.

Ramazan tatlısının zahmetinden kaçınan bazı vatandaşlar ise misafirlerine ikram etmek üzere şimdiden pastane ve tatlıcılara sipariş vermeye başladığını belirten İşletme Sahibi İsmet Özer, "Birçok vatandaş şerbeti dökülmemiş kuru ve yaş tatlıları tercih ediyor. Siparişleri bayram öncesi yetiştirmeye çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde bayram telaşı yaşıyoruz. Bayrama sayılı günler kala yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bayramın vazgeçilmezi tatlılar için vatandaşlar sipariş vermeye başladı. Baklava, tulumba, gibi birçok tatlı çeşidi var. Siparişleri aldık, bayram öncesi yetiştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ramazan Bayramı Denizli Çameli Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title