Haberler

Bayraklı Yeni Yıla Özel Konserle "Merhaba" Dedi

Güncelleme:

Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde şef Köksal Coşkun önderliğinde yeni yıl özel konseri verdi.


Türk Halk Müziği sanatçısı Emel Taşçıoğlu ise büyüleyici sesiyle dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Bayraklı Belediyesi, yaklaşan yeni yıl öncesi unutulmaz bir konser düzenledi. Konsere yoğun ilgi nedeniyle Tepekule Kongre Merkezi'ndeki Anadolu Salonu doldu taştı. Bu yüzden ikinci bir salon açıldı, vatandaşlar barkovizyon eşliğinde konseri buradan takip etti. Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Ege'den Erzincan'a, Urfa'dan, Eskişehir'e kadar Türkiye'nin farklı bölgelerinden özel türkülerle salonu dolduranların yüreklerine dokundu. Kimi zaman koronun kimi zaman solistlerin söylediği Türküler ve Bayraklı Belediyesi Koro şefi Köksal Coşkun da seslendirdiği Azeri Türküsü ile izleyicilerin beğenisini kazandı.

GECEYE RENK KATTI

Yenil yıl konserinin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı Emel Taşçıoğlu sahne aldı. Taşçıoğlu, muhteşem sesiyle birbirinden güzel Türküleri seslendirdi. Sanatçı, programını en çok istek alan "Bayramdan Bayrama", "Zahidem" gibi birbirinden güzel parçaları da okudu. Konuk sanatçı daha sonra Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuna katılarak hep bir ağızdan Aşık Mahzuni Şerif'e ait olan Mustafa Kemal Atatürk'e yazılan "Sarı saçlım mavi gözlüm" isimli türküyü seslendirildi. Konsere katılan vatandaşlarda ellerinde Türk bayrakları ile parçaya eşlik etmesinin ardında konser sona erdi.





Kaynak: Bültenler / Güncel

Köksal Coşkun Bayraklı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title