Haberler

Bayraklı Belediyesi 8 Bin İhtiyaç Sahibine Yardım Etti

İzmir Bayraklı ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşları tek tek tespit eden Bayraklı Belediyesi, 2014’te yaklaşık 8 bin vatandaşa yardım eli uzattı.

İzmir Bayraklı ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşları tek tek tespit eden Bayraklı Belediyesi, 2014'te yaklaşık 8 bin vatandaşa yardım eli uzattı.

Engelli, öğrenci, yaşlı, hasta, ve maddi durumu olmayan vatandaşları tek tek tespit ederek yardımda bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sel, yangın gibi doğal afetlerde mağdur olan, sağlık sorunu nedeniyle maddi durumu uygun olmayan 347 aileye nakdi para yardımında bulunurken, bin 961 aileye ise erzak yakacak, giysi ve eşya yardımı yaptı. Yaşlı ve yatalak vatandaşların sağlık kuruluşlarına naklini sağlayan Bayraklı Belediyesi aynı zamanda evlere giderek periyodik şekilde kuaför hizmeti de sundu.

Ayrıca maddi durumu iyi olmayıp eğitimlerinde başarılı olduğu belirlenen 1400 öğrenciye burs veren Bayraklı Belediyesi, bin 200 öğrenciye de kırtasiye malzemesi hediye etti.

Engelli nakil araç sayısını 3'e çıkaran Bayraklı Belediyesi, maddi imkanları yetersiz olan engellilere 15 akülü ve 100 manuel tekerlekli sandalye verdi. Engellilere ekonomik bağımsızlıklarını sağlayan Bayraklı Belediyesi, engelliler için kurs açıp burada ürettikleri ürünleri satmak için tezgah verdi.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Bayraklı'da Anadolu'nun her köşesinden vatandaşımız var diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Hemşehrilerimin doğumundan ölümüne kadar hayatlarına müdahil oluyoruz. Elimizden geldiğince dar gelirli vatandaşlara belediye olarak destek vermeye çalışıyoruz. Bütçemizin önemli bir bölümünü sosyal yardımlara ayırdık. Desteğimiz sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title