Haberler

Baymak Anahtar Teslimlerine Devam Ediyor!

Güncelleme:

Lider Marka Baymak'ın bayileri araçlarını muhteşem bir etkinlikle teslim aldı!


Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014'de düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin anahtar teslimlerini yapmaya devam ediyor. Belirlenen yıllık satış hedeflerine ulaşan yetkili bayiler, 27 Haziran 2014 tarihinde Baymak Genel Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir kokteyl eşliğinde anahtarlarını teslim aldılar.

DEĞİŞİM HER ALANDA HİSSEDİLİYOR!

Baymak araç kampanyası kapsamında, 2014 model 20 Tata ve 20 Renault Symbol markalı araçlar sahiplerini buldu. Tüm anahtar teslimleri, bizzat Baymak Genel Müdürü Ender Çolak tarafından yapılırken, bayiler bu özel etkinlikte yer almanın keyfini çıkardılar.

Araç teslim töreninde Baymak Genel Müdürü Ender Çolak şunları dile getirdi; '' Baymak olarak bayilerimiz ve bayilerimizle olan sağlam ilişkilerimiz bizim için her zaman çok önemli olmuştur. Şüphesiz Baymak'ın yakaladığı başarı grafiğinde en büyük pay sahipleri onlardır. Hedefini gerçekleştiren bayilerimizin bugün araç teslimlerini yapıyor olmaktan dolayı gururluyuz. Baymak markasının ayrılmaz parçası olan bayilerimize her alanda kendilerini özel hissettirmek bizim ana amacımızdır. İşte bu nedenle, bugün bu araç teslimini farklı bir seremoniye çevirdik ve Baymak'ın yaşadığı değişimi her alana taşımak istedik. Baymak, Avrupa'nın 3. Dev ısıtma grubu olan BDR THERMEA Grup şirketi olduktan sonra, kalıcı liderlik için 5 ana ilkeyi kendine esas aldı, bunlar: ''Ürün gamını genişleterek tüketiciye seçim yapmasını kolaylaştıracak sayıda ve üstün kalitede ürünler sunmak, kullanıcının ve servis sağlayıcının ürünü kolayca kullanmasını sağlayan tüketici-odaklı akıllı tasarımlar yaratmak, ürün gamının ve uygulamalarının hibrit-yani konvansiyonel yöntemlerle, yeni enerji yöntemlerini birlikte değerlendiren biçimde olması, yenilenebilir enerji kaynaklarının çok daha fazla kullanılması ve son olarak Baymak ürünlerin en iyi fiyat-performans oranına sahip olması.'' İşte bu ilkeler ışığında Baymak'ı beraberce daha da güçlendirmeye ve bir lidere yakışır şekilde sektöre yön vermeye devam edeceğiz.''

Baymak'ın uzun yılladır düzenlediği araç kampanyası, bayiler tarafından hem oldukça ilgi görüyor, hem de tüm bayiler hedeflerini tamamlar tamamlamaz araçlarına kavuşmanın keyfini yaşıyorlar. Baymak 2014 yılının ilk yarısında 140 araç vermiş olup, anahtar teslimlerini sürdürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ender Çolak Renault Baymak Tata Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title