Haberler

Baykal: "Kadın, Her Yerde Sorunlarla Karşı Karşıya Kalıyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türk Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şubesinin açılışı - Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın konuşması Eski CHP Genel Başkanı Baykal: - "Kadın hapishanede, okulda, fabrikada, iş dünyasında, ailede, kısacası her yerde sorunlarla karşı karşıya kalıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türk Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şubesinin açılışı - Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın konuşması Eski CHP Genel Başkanı Baykal: - "Kadın hapishanede, okulda, fabrikada, iş dünyasında, ailede, kısacası her yerde sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Bu sorunlara karşı mücadele için büyük bir dayanışmaya ve işbirliğine ihtiyaç vardır" Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Kadın hapishanede, okulda, fabrikada, iş dünyasında, ailede, kısacası her yerde sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Bu sorunlara karşı mücadele için büyük bir dayanışmaya ve işbirliğine ihtiyaç vardır" dedi.Genel seçimlerde CHP'den yeniden milletvekili adayı gösterilen Baykal, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, derneğin Türkiye'de 15 ilde örgütlenme yaptığını söyledi.Dernek faaliyetlerinin önemli bir girişim olduğunu dile getiren Baykal, toplumsal yaşamın her alanında bulunan sorunlara karşı dayanışma içinde mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.Toplumsal alanda yaşanan sorunların ağırlıklı bölümünü kadınların yaşadığını vurgulayan Baykal, şöyle devam etti: "Aile içi şiddet ve namus cinayetleri gibi konularda kadınlara özel bir ilgi gereklidir. Kadın hapishanede, okulda, fabrikada, iş dünyasında, ailede, kısacası her yerde sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Bu sorunlara karşı mücadele için büyük bir dayanışmaya ve işbirliğine ihtiyaç var."Kadınların her alanda en yüksek desteği ve ilgiyi hak ettiğinin altını çizen Baykal, "İnsanlığın problem alanları içinde en büyük payın kadınlar tarafından yaşandığı açıktır. Kadınıyla erkeğiyle hepimizin bu sorunlar karşısında tavır alınmasına ihtiyaç bulunuyor" diye konuştu.Konuşmaların ardından derneğin açılışını yapan Baykal, daha sonra binayı gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

Deniz Baykal Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title