Haberler

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Görüntü Dökümü : Dua edilmesi AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in açıklaması Tırın hareket etmesi Bayırbucak Türkmenlerine yardım AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı aracılığıyla temin edilen ve insani yardım malzemesi taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere uğurlandı AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı aracılığıyla temin edilen ve insani yardım malzemelerini taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

Görüntü Dökümü :

Dua edilmesi

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in açıklaması

Tırın hareket etmesi Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı aracılığıyla temin edilen ve insani yardım malzemesi taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere uğurlandı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı aracılığıyla temin edilen ve insani yardım malzemelerini taşıyan tır, Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Atatürk Caddesi'nde düzenlenen uğurlama töreninde, Suriye'de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlar için toplanlanan yardım malzemelerini gönderdiklerini söyledi.

Yardımların devam edeceğini belirten Yurdunuseven, "10 gün içerisinde ilçe ve beldelerimizden gelen yardımları tıra yükledik. Yardım eden tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bugün belediye başkanımız, il genel meclisi başkanımız ve yönetim kurulundan arkadaşlarımızla duasını yapıp yola çıkaracağız. Yarın bu tırımız Allah nasip ederse Gaziantep'te bulunan Kızılay yardım merkezine ulaşacak" diye konuştu.

Yapılan duanın ardından yardım tırı yola çıktı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title