Haberler

Bayern Münih, Mats Hummels'i Transfer Etti

Güncelleme:

Bundesliga'da Bayern Münih, ezeli rakibi Borussia Dortmund'un savunma oyuncusu Mats Hummels'i 38 milyon Euro ödeyerek transfer etti.

Bayern Münih sezon bitmeden transfer bombalarını art arda patlatmaya başladı. İlk olarak Renato Sanches transferini açıklayan Alman devi ardından Borussia Dortmund kaptanı Mats Hummels'in transferini de resmen duyurdu.

Bonservisine 38 milyon Euro ödenen Hummels 2021 yılına kadar Bavyera ekibinin formasını giyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mats Hummels Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

babanız beşiktaş:

bu sene Büyük takımların ve B lerin senesi Türkiye de (B)eşiktaş İspanya da (B)arcelona Almanya da (B)ayern

5
7
yanıtYanıtla
CEMİL:

sözde büyük takım B lerden biri sekiz senede bir şampiyon oluyor ve sekiz harfli avrupada sekiz tane yemiş bir takım o b hangisi acaba ???bide bu 8 işi tesedafü müdür . . ceketi uzatsana uzat uzat cemil cemil :)

yanıt0
yanıt0
Bi Dakka!!:

Bu Bayern Götze''den sonra Lewandowski''yi Dortmund''dan aldığında tepkiler üzerine açıklama yapmış, transfer politikamızı değiştirdik bir daha Dortmund oyuncusu transfer etmeyeceğiz dememiş miydi? Heralde Dortmund''da yeni bir oyuncu daha parlayana kadar demek istemişler. Kulüp etik değerleri düşünmeyebilir, ama oyuncuların en büyük rakiplerine gitmesi hiç hoş olmuyor bence.

7
0
yanıtYanıtla
yobazlar YALLAH irana:

dortmund resmen ezeli rakibine çalışıyor vede ne barcelona ne realmadrid nede juventus dortmund dan oyuncu almıyor sürekli bayern alıyor

2
0
yanıtYanıtla
aa:

tamamda bizene Bayern Münih''ten haberin başlığında belirtsenizde açıp bakmasak

0
0
yanıtYanıtla
erol:

Almanyanin avrupanin degil belkide dünyanin en zengin kulübü Bayern Münih ve cok akili Transfer politikasi yapiyor adamlar helal olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title