Haberler

Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Bayanlar Voleybol 1. Ligi Takımlarından Vakıfbank Güneş Sigorta, Kaptan Aysun Özbek ile Sözleşme Yeniledi.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Vakıfbank Güneş Sigorta, kaptan Aysun Özbek ile sözleşme yeniledi.

Güneş Sigorta Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ve Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Başkanı İlker Aycı ile Menajer Nalan Ural'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kaptan Aysun Özbek, kendisini 2 yıl daha Vakıfbank Güneş Sigortalı yapan sözleşmeye imza attı. Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Başkanı İlker Aycı, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sezonda iyi bir takım kurmak istediklerini belirterek, "Takım kaptanımız ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak transfer çalışmalarımıza başlamış olduk. Vakıfbank

Güneş Sigorta olarak hedefimiz önümüzdeki sezonda daha iyi bir takım kurmak. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

Menajer Nalan Ural ise, Vakıfbank Güneş Sigorta olarak her zaman üst sıralara oynayan ve Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden bir takım olmayı hedeflediklerini belirterek, "Kaptanımız uzun yıllar takımımızda başarıyla forma giydi ve iki yıl daha bizlerle olacak. Vakıfbank Güneş Sigorta olarak her zaman üst sıralara oynayan ve Avrupa'da ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bir takım olmayı hedefledik. Bu hedefimizde de Aysun en önemli silahlarımızdan biri oldu. İki sezon daha bizlerle olmasından

dolayı çok mutluyuz" dedi.

11 yıldır Vakıfbank Güneş Sigorta'da oynayan tecrübeli oyuncu Aysun Özbek, A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın formasını da başarıyla giyiyor.

(İY-İY-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title