Haberler

Batmanlı Sporcu Sanda Şampiyonasında Balkan Birincisi Oldu

Güncelleme:

Sanda Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Ömer Coşkun, Atina'da yapılan Balkan şampiyonasında ise 65 kilo'da balkan Şampiyonu oldu.

Batmanlı Ömer Coşkun, Balkan şampiyonu oldu

Antalya'da Türkiye Gençler Büyükler Sanda Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Ömer Coşkun, Atina'da yapılan Balkan şampiyonasında ise 65 kilo'da balkan Şampiyonu oldu.

Balkan şampiyonasında rakiplerini birer birer yenen Batmanlı sporcumuz Ömer Coşkunu finalde de ev sahibi Yunanlı sporcuyla karşılaştı.

Yunanlı rakibine adeta nefes aldırmayarak kilosunda Balkan Şampiyonu olan Ömer Coşkun Batmana altın Madalya ile döndü.

Antalya'da kilosunda Türkiye şampiyonu olan Ömer Coşkun'dan Balkan Şampiyonluğu bekliyorduk diyen TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu; "Ömer Coşkun'un Atina'da Balkan Şampiyonu olarak başarı sağlaması bizi mutlu etti. Biz gençlerimizi sokaklardan alıp Dünya şampiyonu yapmaya kararlı olduğumuzu bu yola çıkarken söylemiştik. Ömer Coşkun Atina'da yapılan Balkan Şampiyonasında kendisinden beklediğimiz başarıyı gösterip Rakiplerini birer birer yenerek finalde de Yunan rakibini yenerek Balkan şampiyonu oldu. Kendisini kutluyorum Batmanı uzak doğu spor dallarında bir marka şehir yapma yolunda önemli bir başarı daha elde ettik. Batmanı Doğu ve güneydoğunun spor merkezi haline getirmeye kararlıyız. Ben gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum. Bu çalışmalarda bize katkı sunan Valimiz Azmi Çelik, Vali Yardımcılarımız Şener Çağlar ve Cihat Arık beyefendilere teşekkür ediyorum" dedi.

Velioğlu bu yıl üçüncüsü yapılacak olan geleneksel Hasankeyf şampiyonası ile ilgili hazırlıkların da devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Antalya Türkiye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title