Haberler

Batman Engelliler Basket Takımı Kayseri Yolcusu

Güncelleme:

Batmanı Tekerlekli Sandalye 2. Liginde temsil eden Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, play-off maçları için Kayseri iline gidiyor.

Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı play-of maçları için Kayseri'ye gidiyor..

Türkiye 2. Lig Tekerlekli Sandalye Basketbol E gurubunda, şampiyon olarak Play-off maçlarına katılacak olan, Batman Engelliler tekerlekli basketbol takımında hedef bu yıl 1. Lige çıkmak.

Play- off'ta bu yıl mücadele etme hakkı kazanan 16 takımdan biri olan, Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı, 1. Lige yükselme maçlarında bir üst lige çıkacak, 6 takım arasına girme mücadelesi verecek.

22- 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Kayseri ilinde oynanacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol gurup play-of maçlarında bu yıl federasyon değişiklik yaptı ve 1. Lig sayısını birden ikiye çıkardı. Bu nedenle yükselme maçlarında ilk 6 takım arasına girecek takımlar, gelecek yıl 1. Ligde mücadele verecek.

Play-off maçları öncesi bir açıklama yapan, Batman Engelliler Basketbol Talkımı antrenörü Abdullah Bayram "Play-off maçları Perşembe günü başlayacak, biz Çarşamba günü Kayseri iline gideceğiz. Bu yıl yapılan değişiklikle Play-Off maçları oynanacak, hedefimiz Batman'ı önümüzdeki sezon 1. Ligde temsil etmek. Bunun için takım olarak en iyi şekilde hazırlandık. Takım olarak bize verilen maddi ve manevi desteğin motivasyonuyla Play-off maçlarına çıkacağız. Son hazırlık maçımızı bu gün yapıp çalışmalarımızı noktalayacağız. Kayseri'de yükselme maçlarına çıkıp Batmanı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Tek hedefimiz 1. Lige çıkmış bir takım olarak Batman'a dönmektir" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Kayseri Türkiye Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title