Haberler

Batman Darbe Girişimi Gecesi Cumhurbaşkanlığı Sarayı Önündeki Çatışmaların Yeni Görüntüleri Ortaya...

Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Sarayı önündeki çatışmaların yeni görüntüleri ortaya çıktıAnkara'da darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde yaşanan çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Sarayı önündeki çatışmaların yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde yaşanan çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Darbeci askerlerin ateş açtığı ve yaşanan çatışmalar sırasında halkın büyük panik yaşadığı görüldü.

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Jandarma Genel Komutanlığı önünde darbeci askerlerin düzenlediği saldırıların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonu ile evinden bir vatandaşın çektiği görüntülerde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na doğru tankların ilerlediği ve bu sırada sarayın önünde de kamyonlar çekilerek önlem alındığı görülüyor. Darbeci askerlerin ateş açtığı görülen görüntülerde, bölgede darbe girişimini önlemek için toplanan vatandaşların büyük panik yaşadığı görüldü.

Gece boyunca yaşanan çatışmaların boyutları da gündüz ortaya çıktı. Sabahın ilk saatlerinde çekilen görüntülerde ise yanan araçlardaki hasarlar görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title