Haberler

Batman'da Kaliteli Petrol Bulundu

Güncelleme:

Batman'ın Kozluk ilçesinde İpek Doğal Enerji Kaynaklar Anonim Şirketi'nin sürdürdüğü çalışmalar sonucunda kaliteli petrol bulundu.

İşadamı Akın İpek'in sahip olduğu İpek Doğal Enerji Kaynaklar Anonim Şirketi tarafından yürütülen petrol arama faaliyetleri sonuç verdi. Kozluk ilçesinde yapılan sondaj çalışmalarında 2 bin 856 metre derinlikte kaliteli petrole ulaşıldı.

BATMAN'DA KALİTELİ PETROL BULUNDU

Batman'ın Kozluk ilçe kırsalında ham petrol üretim sahasında sondajı tamamlanmış olan İpek Koza-2 arama kuyusunda API 33.4 graviteli petrol bulduğunu ifade eden şirket yetkilileri, İpek Koza-2 kuyusunda ham petrol üretimi yapmak için kurulu olan üretim tesisine bağlantı sağlamak için çalışma başlattıklarını ve petrol çıkarma işlemine başladıklarını söyledi.

ÇALIŞMALAR OLUMLU SONUÇ VERDİ

Yapılan sondaj çalışmalarında 2 bin 856 metreye indiklerini ve 2 bin 810 ile 2 bin 840 metrelerde petrole ulaştıklarını belirten şirket yetkilileri, çalışmaların olumlu sonuç verdiği ve kaliteli petrole ulaştıklarını, bölgede yapılan çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kozluk Batman Koza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Garibanyilmazyetis2003@yahoo.com:

Bulur tabi,Pensilvanyadan rüya gören zat petrolün yerini göstermiştir,nede olsa müridi,millede ananas dağıtırken,yakınlarını unuturmu,hizmete !.... devam

9
21
yanıtYanıtla
petrolismettalipoglu@gmail.com:

zoruna gidenin borusuna gitsin.

yanıt0
yanıt0
yapraklaryapraklar@hotmail.com:

buldunuz da faydası kime. doğalgaza indirim olacak mı patates ucuzlayacak mı yada asgari ücrete zam gelecek mi?

11
5
yanıtYanıtla
MURATmuratturk.322@hotmail.com:

bazı arkadaslar PETROL BULUN du lafına bıle sevınıp ümitlenıyor..YAZIK....sankı petrolu ucuza satacaklarmıs gıbı bır hayale kapılıyo aptal aptal....ÖZEL DOSTUM ÖZELLLLL.... YEDIRRIMI SANA O PETROLUUU GERZEKKKK

10
6
yanıtYanıtla
Adnanbmw-m9-power@hotmail.de:

biraz petrol cikiyor eger kemal basbakan olursa onuda ermenistana verir

12
3
yanıtYanıtla
A.Akyelahmetakyel43@hotmail.com:

YAHU DURMADAN PETROL BULUNDU DİYORSUNUZ DA ,NİYE DURMADAN AKARYAKITA ZAM GELİYOR ANLAMADIM.

13
1
yanıtYanıtla
GARİBAN KUTUSUgaribimbizedeverkutu@gmail.com:

'Kaliteli Petrol, Her seçim öncesi bulunur' Saat geçmez üzerinden benzine Motorine Zam yapılır. İçimiz dışımız Perol kuyusu oldu, buneyin zammı LOOOOOOOOOO HOOOOOOOOOO

10
1
yanıtYanıtla
COKGEVEZEgurbetci60@hotmail.com:

HER SENE PETROL BULUNUYOR KOYUNLAR SULANIYOR

10
1
yanıtYanıtla
ertuğnefelerten@hotmail.com:

arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz sok oluyor insan. o bu bulmuş ne farkeder. memleketin dört bir yanında denizinin dibinde bile petrol buluyor eloğlu biz de yok böyle saçma şey olur mu bulunmaması saçma zaten şimdiye kadar. bir araba alan pişman bir almayan. 5 küsür liraya benzin alıyoruz. millette çıktıgına sevineceğine laga luga yapıyor

3
4
yanıtYanıtla
RAMAZANhellonely06tr@hotmail.com:

50KM ilerde petrol çıkıyorda bizde niye çıkmasın doğalgaz bile çıkarda engelleniyor.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title