Haberler

Batman'da 9 Mahallede Sandık Kurulmayacak

Güncelleme:

Batman'da güvenlik gerekçesiyle 9 mahallede sandık kurulmayacak. Vatandaşlar oylarını kent merkezinde kullanacak.

Batman'da güvenlik gerekçesiyle 9 mahallede sandık kurulmayacağı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, bölge genelinde olduğu gibi Batman'da da 7 Haziran seçimleri sonrasında artan terör saldırıları nedeniyle 9 mahallede sandık kurulmayacak.

9 MAHALLE KENT MERKEZİNDE KULLANACAK

Çay, 19 Mayıs, Yeşiltepe, Hilal, Huzur, Seyitler, Petrolkent, Güneykent ve Bayındırlık mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar, oylarını kent merkezinde kullanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

DILGEŞ:

Dört mahallenin güvenligini saglayamanlar gözlerini suriye topraklarına dikmişler...yeniden iktidar olabilmek için HDP yi böyle kirli ucuz oyunlarla bertaraf etmek istiyor...isterse atom bombası atsın doguya akp ye fayda vermez... artık KÜRDLER eski KÜRDLER degildir canlarını verirler ama sandıkta kanlarının son damlasına kadar oylarına sahip çıkacaklar..

26
26
yanıtYanıtla
amedli:

İnşallah hdp 4 alır

17
34
yanıtYanıtla
HASAN ALİ:

Bu krolarıda çok havaya soktunuz. Bırakın kim ne zıkkım yiyorsa yesin. Adamlar kendi gölgelerinden korkan icabında karı gibi etek giyen bir ermeni cinsi işte. Bunların oyundan kime ne hayır gelir.

26
20
yanıtYanıtla
MUŞLUMobil-IOS:

SENI BAŞKAN YAPACAĞIZ ALLAHIN IZNIYLE HDPYE BARAJ AÇTIRMAYACAĞIZ BU ERMENILERE INANMAYIN BIR KÜRT OLARAK HDPNİN NERDEN EMIR ALDIĞINI GÖRÜYORUZ

16
8
yanıtYanıtla
MUŞLUMobil-IOS:

HDP SIZE BARAJI AÇTIRMIYACAĞIZ BUNU BÖYLE BILIN

9
4
yanıtYanıtla
TRK:

BENCE BÜTÜN DOĞUDA HATTA TÜRKİYEDE ÖYLE OLSUN. . . GÖRSÜNLER ANYAYI KONYAYI

7
6
yanıtYanıtla
Adet:

Tayyip erdoğan gerçekten çok akilli simdi bence olay su. . O mahallede o sokak da PKK bin baskı yaptığı halk zorla hdpye atacakdi atmassa eksik çıkarsa başına geleceği biliyordu ama simdi atıp atmadigibelli olmayacak helal olsun sana aslında tüm doğuda kent merkezi uygulamasi yapsa hdp biter.

10
2
yanıtYanıtla
DILDAR:

savaş cıkarsa bu aptırmiycaz diyenler en önden kaçaçaklar çakallar hakedene herşey mustehaktır

2
0
yanıtYanıtla
Seren c:

Akp yine yapacağını yapıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title