Haberler

Batman Arkham Knight Bir Defa Daha Güncellendi

Kısa bir süre önce PC platformu için tekrardan satışa sunulan Batman: Arkham Knight, halen daha problemlerinden arınabilmiş durumda değildi.

batman-arkham-knight-logo

Kısa bir süre önce PC platformu için tekrardan satışa sunulan Batman: Arkham Knight, halen daha problemlerinden arınabilmiş durumda değildi.

İlk çıkışında PC platformunda ciddi performans sorunları yaşayan yapım, kısa bir süre sonra satıştan çekilmiş ve tekrardan geliştirilme aşamasına dönmüştü. Ardından bir defa daha satışa sunulan yapım, bir öncekine göre daha iyi bir performans sunuyor olsa da maalesef yine oyuncuları performans konusunda tatmin etmeyi başaramamıştı.

Bugün ise yapımı PC'ye geliştiren ekip, yeni bir güncelleme ile bu durumu biraz olsun ortadan kaldırmak amacıyla bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan bu yeni güncelleme, daha önceki güncellemelerde de olduğu gibi yapımın optimizasyon konusunu ele alıyor. Özellikle yapımın ekran kartı belleğinin kullanımında yaşanan problemleri ortadan kaldırdığı iddia edilen güncelleme, bazı oyuncular tarafından olumlu eleştiriler almış olsa da diğer oyuncular ise herhangi bir değişikliğin yaşanmadığını not etti.

Batman: Arkham Knight'ın PC sürümüyle ilgili yaşanacak tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Batman Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title