Haberler

Ebola Virüsü Taşıyan 17 Hasta Karantinadan Kaçtı

Güncelleme:

Liberya'da, Ebola virüsü taşıdıkları şüphesiyle karantinaya alınanların bulunduğu merkezden 17 hasta kaçtı.

Liberya'da, Ebola virüsü taşıdıkları şüphesiyle karantinaya alınanların bulunduğu merkeze düzenlenen baskından sonra kaçan 17 kişiden henüz bir haber alınamadı.

20'Sİ DÖNDÜ, 17'Sİ KAYIP

Sağlık Bakanlığı yetkilileri, başkent Monrovia'nın West Point bölgesinde silahlı kişilerin baskın düzenlediği sağlık merkezinden kaçanlardan 20'sinin döndüğünü, 17'sinin ise hala kayıp olduğunu belirtti.

HASTALIĞIN YAYILMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Polis ekipleri, yaklaşık 50 bin kişinin yaşadığı gecekondu bölgesinde 17 kişinin bulunması için çalışmalarına hız verirken, hastalığın bölgede yayılmasından endişe ediliyor. Ebola virüsü taşıdıkları şüphe edilen 37 kişinin bulunduğu sağlık merkezi hafta sonu yağmalanmış, saldırganlar yatak, yorgan ve tıbbi malzemeleri yanlarına alıp kaçmıştı.

Yetkililer, kaçırılan birçok malzemede kan lekelerinin bulunduğunu dolayısıyla saldırganların da virüsü kapmış olabileceklerini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Monrovia Liberya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

gölge:

onlar kaçamazlar kaçamayacak kadar halsiz ve ateşliler.siz bıraktınız sırf başkalarınada bulaştırmak için ne vijdansızsınız

22
0
yanıtYanıtla
bilimsel olarak:

Kürdlere Ebola mebola viz gelirmis , getirin bakalim su zencileri Diyarbakira

4
6
yanıtYanıtla
türk kürt kardeştirINCI-34.41@hotmail.com:

size gönderilse olurmu bilimsel kişi sizin gibi öküzler milleti birbirine düşman edemeyeceksiniz biz birlikte varız ebola veya başka bir hastalık sizin verdiğiniz zararı bu millete veremez bunu bilerek bilinçli yapıyorsunuz zaten allaha havale olun

yanıt0
yanıt0
ismail:

ilaç sanayiine yeni ürünler gerekiyor,yeni hastalıklar yeni pazarlar demek..

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title