Haberler

BAT Türkiye'den Ankara'ya Yeni Yatırım

BAT Türkiye, yaklaşık 4 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği, 5.250 metrekare depolama alanına sahip Ankara Bölge Müdürlüğü'nün açılışını gerçekleştirdi.


Tütün ve tütün mamülleri sektöründe gerçekleştirdiği ihracatla adından söz ettiren ve son olarak geçtiğimiz Mart ayında İzmir Bölge Müdürlüğü'nün açılışını gerçekleştiren BAT Türkiye yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

BAT Türkiye bu kapsamda yaklaşık 4 milyon TL'lik yatırım yaparak hayata geçirdiği yeni Ankara Bölge Müdürlüğü'nün açılışını, BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç'in katıldığı törenle gerçekleştirdi.

BAT Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi ekonomisine sağladığı katkıyı artıracak yeni yatırımlarının öneminin altını çizen BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç; "Ankara'daki yeni bölge müdürlüğümüzde 125 çalışana istihdam sağlıyoruz. Toplamda 5.250 metrekareden oluşan bölge müdürlüğümüz çalışmalarımızda önemli oranda verimlilik artışı sağlayacak. Aynı zamanda merkezi konumu ile de bölgedeki etkinliğimizi de artıracak. Bu vesile ile Ankara Bölge Müdürlüğümüzün yapım aşamasından bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bölge ekibimize yeni ofisinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title