Haberler

Medical Park Samsun Hastanesi Güreşçi Fatih Atlı'ya Sponsor Oldu

Güncelleme:

Medical Park Samsun Hastanesi, Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan olan Güreşçi Fatih Atlı'ya sağlık sponsoru oldu.

Medical Park Samsun Hastanesi, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Fatih Atlı'ya sağlık sponsoru oldu.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Başpehlivan Fatih Atlı toplantı salonunda sponsorluk sözleşmesini imzaladılar. Başpehlivan Fatih Atlı, antrenör Bayram Ertan ve birinci derece yakınlarının tüm sağlık sorunları ile Medical Park Samsun Hastanesi doktorları ilgilenecek. Medical Park Hastaneler Grubu Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü Koordinatörü Metin Çalışkan ve antrenör Bayram Ertan da imza törenine katıldılar.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, "Medical Park Sağlık grubu olarak Türkiye'nin şampiyon pehlivanı, hemşerimiz, Samsun'un medarı iftarı Fatih Atlı'ya sağlık sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onun ve hocasının, ailesinin birinci derece yakınlarının her türlü sağlık problemlerinde 7 gün 24 saat yanında olacağız. Başarılarının devamının şehrimizin adına, Medical Park Sağlık Grubu adına devamını diliyoruz" dedi.

Medical Park ailesinin spora verdiği desteğin Türkiye'de tartışılmaz olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Başpehlivan Fatih Atlı, "Samsunumuz'da bize böyle bir imkan sundular, onlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Amacımız inşallah bu kemeri iki yıl daha kazanıp kemerin sahibi olarak Samsun'a gelmek ve bu kemeri Samsun'a hediye etmektir. Bizlere verdikleri emeklerden dolayı herkese sonsuz teşekkürler ederiz" diye konuştu.

Fatih Atlı'nın yaşadığı gururu paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Medical Park Hastaneler Grubu Grub Koordinatörü Dr Hikmet Çavuş, "İnşallah kendisinin de belirttiği gibi 3 yıl üst üste bunu hak edip kemerin ebedi olarak Samsun'a kalmasını sağlayacağına gönülden inanıyoruz. Medical Park ailesi sadece Samsun'da değil, bütün illerdeki hastanelerinde herhangi bir müsabakada veya oradaki antrenmanlarında gerek görüldüğünde her zaman bütün hastanelerimizde Fatih kardeşimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Grup olarak her zaman sporun yanındayız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Atlı Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title