Haberler

Basketbol - Uşak Sportif-Le Mans Maçının Ardından

Potada maçın ardından- Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Son topa kadar mücadele ettik. Bu bir başlangıç, seneye daha yukarıları hedefliyoruz"- Le Mans Başantrenörü Kunter: "Uşak ekibi elindeki imkanlarla gerçekten iyi işler yaptı.

Potada maçın ardından- Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: "Son topa kadar mücadele ettik. Bu bir başlangıç, seneye daha yukarıları hedefliyoruz"- Le Mans Başantrenörü Kunter: "Uşak ekibi elindeki imkanlarla gerçekten iyi işler yaptı. Kazandığımız için mutluyuz" Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası J Grubu son maçında, sahasında Fransız ekibi Le Mans'a mağlup olarak kupaya veda eden Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, son topa kadar mücadele ettiklerini belirterek, "Bu bir başlangıç, seneye daha yukarıları hedefliyoruz" dedi. Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Avrupa'daki ilk senede ikinci tura kalarak önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi.Elendikleri için üzgün olduklarını aktaran Bulkaz, "Son topa kadar mücadele ettik. Tabi ki bizim için önemliydi, daha yukarılara gitmek istiyorduk. Bu, bizim takım olarak karakterimizde kişiliğimizde var. Oyuncularımı ve yönetimimizi kutluyorum. Bu bir başlangıç, seneye daha yukarıları hedefliyoruz. Önümüzde lig var. Türkiye Basketbol Ligi, EuroChallenge'den daha zor bir lig. Motivasyonumuzu yükseltip, Banvit maçını kazanmak istiyoruz" dedi. - Le Mans cephesi Le Mans Başantrenörü Erman Kunter ise Uşak'ın çok zor bir deplasman olduğuna dikkati çekerek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Uşak ekibini kutladığını belirten Kunter, "Yönetim ve taraftarlar bu takıma sahip çıkmalı. Muratbey Uşak Sportif elindeki imkanlarla gerçekten iyi işler yapıyor. Avrupa'da tecrübe gerekli, Uşak ekibi önümüzdeki yıllarda daha iyi olacak. Eksik gelmiştik, yorgunluğun da etkisi vardı. İyi mücadele ettik ve kazandık, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. -Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz-Le Mans Başantrenörü Erman Kunter

Kaynak: AA / Spor

Erman Kunter Le Mans Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title