Haberler

Basketbol: THY Avrupa Ligi'nin Yeni Adresi; Digiturk

Basketbolda THY Avrupa Ligi maçlarının 5 sezon boyunca yayın haklarını alan Digiturk ile Avrupa Ligi yönetimi arasında sözleşme imzalandı.

Basketbolda THY Avrupa Ligi maçlarının 5 sezon boyunca yayın haklarını alan Digiturk ile Avrupa Ligi yönetimi arasında sözleşme imzalandı.

Ayazağa'daki Lig TV stüdyolarında düzenlenen imza törenine, Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem ve Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu'nun yanı sıra Avrupa Ligi'nin resmi sponsoru Türk Hava Yolları'nın yetkilileri ve basketbol dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

"Her hafta bir maç, ücretsiz bir kanalda yayınlanacak"

Türkiye'de basketbolun çok büyük bir ilgi gördüğünü hatırlatan Jordi Bertomeu, Avrupa Ligi arenasının, Türk basketbolseverlerde özel bir yeri olduğunu bildiklerini ifade etti.

Digiturk ile yaptıkları anlaşmayı açıklamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Bertomeu, "Anlaşmamız Türk takımlarının rotasyonuna bağlı olarak her hafta bir THY Avrupa Ligi maçının daha sonraki bir tarihte belirlenecek ücretsiz bir kanalda yayınlanmasını kapsıyor. Basketbolseverlerin, en önemli spor organizasyonlarını ve karşılaşmaları Türk izleyicilerine sunmasıyla tanınan Digiturk'te, THY Avrupa Ligi'ni 5 sezon boyunca izlemekten keyif alacaklarına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

İmza töreninde yapılan anlaşmaya dair açıklamalarda bulunan Ertan Özerdem ise, en kaliteli spor içeriklerini izleyicilerine sunmak için yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Sporla bir arada anılan ve sporu her platformda destekleyen bir marka olarak sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonları içeriklerimize dahil ediyoruz. Bu anlaşmayla birlikte Beko Basketbol Ligi'nin yanı sıra Avrupa Ligi heyecanını da 5 sezon boyunca basketbolseverlere sunacağız. Anlaşmanın basketbolumuza hayırlı olmasını diliyor, başta Sayın Bertomeu olmak üzere tüm Avrupa Ligi yetkililerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Digiturk Ayazağa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title