Haberler

Uşak Sportif, Le Mans'a 84-63 Yenildi

Güncelleme:

FIBA EuroChallenge Kupası'nda Uşak Sportif, Le Mans karşısında 3. periyodda hiç basket atamayınca maçı kaybetti.

FIBA EuroChallenge Kupası J Grubu'nda Muratbey Uşak Sportif, 2. tur 3. maçında Fransa'nın Le Mans takımına deplasmanda 84-63 yenildi.

TÜRK TAKIMI TEK BİR BASKET ATAMADI

Le Mans kentinde yapılan maçın ilk periyodunu 19-16 üstün bitiren Muratbey Uşak Sportif, soyunma odasına da 45-35 önde girdi. Maçın ikinci yarısında toparlanan evsahibi takım, 3. çeyrekte Türk temsilcisine basket şansı tanımadı. Üçüncü periyodu 64-45 üstün geçen Le Mans, karşılaşmayı 84-63 kazandı.

EN SKORERİ FRANSIZ TEMSİLCİSİNDEN

Le Mans'ta Ignerski, 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Muratbey Uşak Sportif'te Buckner'in 18, Warren'in 12 sayısı galibiyet için yetmedi.

Grupta bir galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Muratbey Uşak Sportif, 4. maçında 10 Şubat Salı günü JSF Nanterre'yi konuk edecek.

Kaynak: AA / Spor

Le Mans Fransa Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

sinan:

yuh ulan reziller adamlar 30 sayı atmış rakip10 dakka ben 170 lik boyumla en az 4 sayı atardım

7
5
yanıtYanıtla
hakan:

ya nediyorsunuz biraz mantıklı olun, onlar doğru hiç sayı atamadılar ama onlar süperlide çıkalı 2 sene oldu sponsoları dahil yoktu kendi çabalarıyla zar zor buralara geldiler ve ilk avrupa deneyimleri buraya kadar gelmeleride büyük başarı, daha yeni bi kaç gün önce sporsorla anlaştılar bi izleyin türkiyedeki basket maçlarını sonra konuşun

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title