Haberler

Başkentte Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Güncelleme:

UKOME Genel Kurulu'nca belirlenen zamlı tarifeye göre EGO, Ankaray ve metrolarda tam biniş 2,35 TL'ye, indirimli biniş 1,75 TL'ye yükseldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, UKOME Genel Kurulunun aldığı karar doğrultusunda EGO, Ankaray ve metro ücretlerinde tarife değişikliği yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, 4 Şubat Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere EGO otobüsleri, metro ve Ankaray'da tam biniş ücretinin 2,35 lira, indirimli biniş ücretinin ise 1,75 lira olarak belirlendiği bildirildi. Bu ulaşım araçlarındaki transfer (aktarım) ücretlerinin de 0,80 kuruş olmasına karar verildiği ifade edildi.

MİNİBÜS FİYATLARI DA ZAMLANDI

Belirlenen yeni tarifeye göre özel halk otobüslerinde ise (ÖTA, ÖHO) tam biniş ücretinin 2,55 liraya, indirimli biniş ücretinin 1,75 liraya yükseltildiği, minibüs seferlerinde kısa mesafe ücretinin 2,55 lira, uzun mesafe ücretinin 2,90 lira olarak belirlendiği açıklandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (47)

ARKADAŞ.:

NE KADAR GÜZEL İŞTE BEN OLSAM 3 TL YAPARIM DAHA AZ BU HALKA AZZZZZ OHH ÇOK İYİ OLMUŞ YOLA DEVAM

14
24
yanıtYanıtla
AKGENÇ:

Zam Gelmesi Gerikiyosa Gelcek. . . . Askeriye ye Yatırım Yapsınlar. . . . . 1-2 Aylık Herkezin Maaşından 100 Tl Kesilsin, , , Kıtalar Arası, Füze Felen alınsın, , Savaş Uçağı Alınsın. . . . Sesimi Çıkarmam

22
2
yanıtYanıtla
Yeter:

Bu neyin zami işçi maaşı na %3 veriliyor toplu taşıma ve ekmeğe %20 zam geliyor tek seferde.olmaz olsun böyle düzen. Hakimi helal etmiyorum.

11
12
yanıtYanıtla
bizimle çark ne kadar döner:

i melih tv proğramında egonun zarar ettiğinden bahsetti. halk otobüslerinin nasıl kar ettiği sorulduğunda da ; özeldekiler otobüslerini kendi malı gibi kullanıyormuş. şunu söyleyeyim otobüs şoforleri gördüğüm kadarıyla kendi malları gibi kullanıyor. peki ego niye zarar ediyor? asker bedava, polis bedava, ego çalışanları bedava, 60 yaş üstü bedav, öğretmenler indirimli vs. ulan tek tamı kullanan biziz. bizimle çarkmı döner. ha birde osmanlıspora para lazım.

18
0
yanıtYanıtla
kürt:

merak ediyorum. Melih Gökçek bunu da twiiter da paylaşmış mı, yada anket yapmış mı?

16
0
yanıtYanıtla
SİZ VERDİNİZ BEN YAPARIM O KADAR:

NE BAĞIRIP DURUYORSUNUZBURDA BANA OY VERDİNİZ KARDEŞİM ZAM DA YAPARIM BAŞKANLIKDA İSTERİM BU ÜLKEDE İSTEDİĞİMİ YAPARIM ZORLAMI OY İSTEDİM SİZDEN AKILLI OLSAYDINIZ BU KADAR YALAN DOLAN SÖYLEDİM REKLAM ŞOV YAPTIM GENE VERDİNİZ, DİN MEZHEP SALLADIM YUTTUNUZ, SİZ OLMAZSANIZ BEN ÇOCUĞUMA TV KURACAK KULÜP ALACAK GÜCÜM VARDI, DENİZE ATLAYIN DESEM ATLAYACAKSINIZ O DURUMA GELDİNİZ HALA LAKA LUKA.

15
0
yanıtYanıtla
Cem:

Harbiden he senelerdir adama laf edip baya farkla başkan yaptırıyorsunuZ halaaa laf ediyorsunuz adam daha ne yapsın twitterdan stand up bile yapıyor!

yanıt0
yanıt0
Akın-ccc:

Ücretsiz aktarımda ücretli olmuş :d Melih anladı gider ayak son voleyi vuruyor belliki ::D Müstehak davrlara yarsınnnnnnnn

14
1
yanıtYanıtla
KSKMobil-IOS:

Angara iğrenç biryer. Ataturk başkent yapmasaymış orayı kımse durmazdı orda

7
8
yanıtYanıtla
manisalı nevzat:

bastır melih bu milet bundan anlar

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title