Haberler

Başkentte, Jandarmanın Aradığı Sürücü Teslim Oldu

Gölbaşı-Haymana yolunda ölümlü trafik kazasına neden olduğu öne sürülen bir kişi, Gölbaşı Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu Ankara Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Gölbaşı-Haymana karayolu Yavrucak Mahallesi mevkisinde, iki gün önce meydana gelen yaralamalı trafik kazası sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan bir vatandaşın kazadan sonra vefat ettiği bildirildi.

Gölbaşı- Haymana yolunda ölümlü trafik kazasına neden olduğu öne sürülen bir kişi, Gölbaşı Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu

Ankara Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Gölbaşı- Haymana karayolu Yavrucak Mahallesi mevkisinde, iki gün önce meydana gelen yaralamalı trafik kazası sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan bir vatandaşın kazadan sonra vefat ettiği bildirildi.

Jandarma ekiplerince yapılan araştırma neticesinde, kazaya karışan aracın Haymana ilçesinde olduğunun belirlendiği ve sürücüsünün yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı ifade edilen açıklamada, şüphelinin kazaya karıştığı aracı ile Gölbaşı ilçe Jandarma Komutanlığına gelerek teslim olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haymana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title