Haberler

Başkentte Berkin Elvan Eylemi

Başkentte Berkin Elvan eylemi-Tuzluçayır'da yolu kapatan ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale eden polis 11 kişiyi gözaltına aldı Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümünün birinci yılında Tuzluçayır'da yolu kapatanlara polis müdahale etti.

Başkentte Berkin Elvan eylemi-Tuzluçayır'da yolu kapatan ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale eden polis 11 kişiyi gözaltına aldı Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümünün birinci yılında Tuzluçayır'da yolu kapatanlara polis müdahale etti.Berkin Elvan'ın ölümünü protesto eden bir grup, sabah saatlerinde Tuzluçayır Lisesi önünde toplandı. Ege Mahallesi istikametinden gelen başka bir grup da lise önündeki eylemcilere katıldı.Bir süre sonra yolu trafiğe kapatan ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.Yüzleri maskeli kişilerin de aralarında bulunduğu gruptan polise sapanla bilye, civata, molotofkokteyli ve taş atıldı.Gruptan 11 kişi gözaltına alındı. -

Kaynak: AA / Güncel

Berkin Elvan Ege Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

berkin elvan:

berkin elvan ölümsüzdürkalbimizde yaşıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title