Haberler

Başkentliler Mahalle Panayırlarında Buluşuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Mahalle Panayırları", başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak yaz eğlencesi haline geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Mahalle Panayırları", başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak yaz eğlencesi haline geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sıcak yaz akşamlarını şenliğe çeviren mahalle panayırları, çocukların şen kahkahalarıyla coşku içinde geçiyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde ramazan ayında ilk olarak Nallıhan'da kurulan mahalle panayırları, bu yıl da iki farklı koldan Başkent'i gezerek, hem çocukları hem yetişkinleri eğlendiriyor.

Haziran ayının her gecesi farklı bir ilçede sunulan gösterilerle dolu dolu geçen panayırlar, temmuz sonuna kadar Elmadağ, Kalecik, Akyurt, Çubuk, Sincan, Etimesgut, Polatlı ve Haymana ilçelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürecek.

Okulların kapanmasının ardından, panayıra akın eden çocuklar, Etiyopya Akrobasi Grubu ve Moğolistan Sirki'nin gösterileriyle heyecanlanıyor, yüz boyama aktiviteleriyle eğleniyor, mekanik ve şişme oyuncakla, mini go-karta binip tatilin tadını çıkarıyor.

Başkenti, iki farklı koldan ilçe ilçe dolaşarak, eğlenceyi çocukların ayağına götüren panayırların, 12 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasındaki programı şöyle:

1. Grup:

12-15 Temmuz- Elmadağ (Şehit Sertaç Uzuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi)

16-20 Temmuz- Kalecik (GSGM Spor Salonu Yanı)

21-25 Temmuz –Akyurt ( Çarşamba Pazar Yeri)

26- 30 Temmuz- Çubuk (Yıldırım Beyazıt İlkokulu Bahçesi)

2. Grup:

13-17 Temmuz- Sincan (İstiklal Mahallesi Pazar Yeri- Temelli)

18-22 Temmuz-Etimesgut (Yurtçu Kapalı Pazar Yeri- Yapracık)

23-27 Temmuz- Polatlı (13 Eylül Ortaokulu Bahçesi)

28 Temmuz - 1 Ağustos- Haymana ( Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesi)

Kaynak: AA / Güncel

Nallıhan Kalecik Elmadağ Politika Güncel Haberler

title