Haberler

Başkent'te Sopalı Yol Kavgası! Kadınlar Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

Başkent'te, iki otomobilde bulanan kişiler, yol verme yüzünden birbirlerine sopalarla saldırdı. Araçtaki kadınlar olayı gözyaşlarıyla izledi.

Başkent'te, iki otomobilde bulanan şahıslar arasında yol vermeme yüzünden tartışma yaşandı. Sopaların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı.

SOPALARA SARILDILAR

Olay, saat 00.00 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara Büyükşehir Belediye binası karşısında, 34 LJ 0560 ile 06 GEB 77 plakalı otomobilde bulunan şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesiyle taraflar birbirlerine sopalarla saldırmaya başladı.



KADINLAR GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Olayı gören Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlileri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin gelmesine aldırış etmeden tekrar kavgaya tutuşan tarafları ayırmak için biber gazı kullanıldı.

Olanları şaşkınlıkla izleyen otomobildeki kadın şahıslar, gözyaşlarına hakim olamadı. Kavga sonucu yaralanan Erdal Kurucan, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çankaya Yerel Yaşam Haberler

500

Yorumlar (80)

mızrak:

ulan karısı, kızı, bayan arkadaşı yanında olan bir insan dövülmemeli.

71
0
yanıtYanıtla
SURUÇLU:

SURUÇTA OLAÇAKTINIZ ÖYLE DÖVÜŞSEYDİNİZ YAPTIĞIZ HANGİ ERKEK LİK TE YAZIYOR

2
48
yanıtYanıtla
S.B.:

BİZ TOPLUM OLARAK ''CAHİL, KAVGACI, HOŞ GÖRÜSÜZ, BEN BİLİYORUM, BEN HAKLIYIM, BANA BİR ŞEY OLMAZ, ''BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYORMUSUN'' DÜŞÜNCE VE MANTIKLARINA SAHİBİZ, SONRA DA KENDİMİZE '' MÜSLÜMANIZ'' DİYORUZ DA, MÜSLÜMANLIKTA VAR MI ÖYLE TRAFİKTE YOL VERDİ VERMEDİ DİYE BİRBİRİMİZİN KAFASINI PATLATMAK? İDDİA EDİYORUM ALMANYA''NIN POLİSİ TÜRKİYE''DE 6 AY GÖREV YAPSIN, YA EHLİYETLERİN YÜZDE 90''I GİDER, YADA ALMAN POLİSİ TIMARHANELİK OLUR VE MESLEĞİ EBEDİYEN BIRAKIR, AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA BUYURSU

48
0
yanıtYanıtla
SURUÇLU:

SURUÇTA OLACTINIZ ÖYLE DÖVÜŞSEYDİNİZ YAPTIĞINIZ HANGİN ERKEK LİKTE YAZIYOR

3
45
yanıtYanıtla
HülyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Evlenecen kisiyi iyi secmek lazim ben maco ,asabi kadin dövenden nefret ederim. Evde kaldim zaten nedeni Erkek yok .

29
17
yanıtYanıtla
KekoMobil-IOS:

Mal bi milletiz

37
5
yanıtYanıtla
adanalı:

adam olmayız biz . . .

37
3
yanıtYanıtla
DeliMobil-IOS:

Böyle insanlar varken ülkenin gelişmesini hayal bile edemiyoruz

38
1
yanıtYanıtla
ARABESKCİ:

KARISI KIZI YANINDA OLAN ADAM ADAM GİBİ BİRAZ SAKİN OLMALI

37
2
yanıtYanıtla
ladin:

sığır toplum ve sığır anlayışı çok normal bu ülkeye

35
4
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title