Haberler

Başkent'te Kaza Süsü Verilen Kadın Cinayeti

ANKARA (İHA) – Başkent’te trafik kazası süsü verilen kadın cinayetini jandarma aydınlattı.

ANKARA (İHA) – Başkent'te trafik kazası süsü verilen kadın cinayetini jandarma aydınlattı. Talihsiz kadının öldürüldükten sonra karayoluna bırakıldığı tespit edildi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesi Yukarıyurtçu Mahallesi'nde bir kişinin Ankara- Eskişehir Devlet Karayolu'nda "plakasını alamadığı aracın kız arkadaşına çarparak kaçtığı ve kız arkadaşının olay yerinde hayatını kaybettiği" ihbarı üzerine Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden Ankara İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın trafik kazası süsü verilmiş cinayet olabileceğinden şüphelendi ve soruşturma derinleştirildi. İhbarcının belirttiği ve plakasını alamadığı otomobil çevrede araştırıldı. Kan izlerinin takip edilmesiyle kadına çarpan otomobil, olay yerine yakın mesafedeki Turkuaz TOKİ Konutları'nda park edilmiş halde bulundu. Yapılan incelemede otomobilin alt bölümünden hasar aldığı ve aynı bölümde kan izlerinin bulunduğu belirlendi. İncelemelerin ardından otomobil sahibi yakalanarak gözaltına alındı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER ELE VERDİ

Ceset üzerinde yapılan incelemede, kadının trafik kazası sonucu değil daha öncesinde hayatını kaybettiği ve bulguların bu yönde oluştuğu hususunda değerlendirme yapıldı. İhbarcıya ait otomobilde yapılan detaylı inceleme sonucunda araç içerisinde ve muhtelif yerlerde etrafa dağılmış şekilde kan izlerinin bulunduğu tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla soruşturma derinleştirildi. Talihsiz kadının erkek arkadaşının ifadelerinde çelişkiler olduğu tespit edildi ve olayın cinayet olduğu belirlendi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından çok kısa bir süre içinde trafik kazası süsü verilmiş cinayeti aydınlatıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Etimesgut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title