Haberler

Başkan Uğurlu 112 Açılışına Katıldı

Güncelleme:

112 Acil Servis'in Organize Sanayi Bölgesi'nde ki istasyonu düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Açılışa Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu'nun yanı sıra Vali Murat Koca, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, Protokol üyeleri katıldı.

Açılış öncesi servis hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu; Bu yeni istasyonun Organize Sanayi Bölgesi ile Akçehir, Sudurağı, Yeşildere ve Taşkale'deki vatandaşlarımıza hizmet vereceğini kaydetti.

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kemal Boynukalın'da bu servisin Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılmasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek, Osb'nin gelişmesine katkı sağlayan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu'ya da teşekkür etti.

112 Acil Servis İstasyonunun açılışı, hayırlı olsun dilekleriyle; Vali Murat Koca, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, Osb Başkanı Kemal Boynukalın ve Osb Başkan Vekili Süreyya Peker tarafından gerçekleştirildi.

Osb Masa Tenisi Turnuvası'nda Sporculara Kupaları Verildi

Bu arada açılış sonrası Osb tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren sporculara kupaları verildi. "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında 16 sporcunun katıldığı 1. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası'nda dereceye giren Furkan Ünüvar, Fahri Dursun ve Murat Karaoğlu kupalarını; Vali Murat Koca, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın'ın ellerinden aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Kemal Çokdinç Kamil Uğurlu Murat Koca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title