Haberler

Başkan Tutal'dan Kurum Müdürlerine Ziyaret

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'deki kurum müdürlüklerini ziyaret ediyor.


Başkan Mehmet Tutal, ilçedeki bazı kurum müdürlüklerini ziyaret ederek, "Kurumlarımız ile sürekli istişare halindeyiz." Dedi.. Ziyaretlerine kaymakamlık hizmet binasından başlayan Tutal, ilk olarak Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit' i makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Tutal ziyaretlerinde, " Seydişehir'de asıl hizmetin müdavimleri ve hizmet için seferber olan kurum müdürleri ve çalışanları ilçemizin gelişimi, huzuru ve düzeni için çalışıyor, çaba sarf ediyorlar. İlçemize hizmet için kurumların her noktasında görev alan başta idari amirleri olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu. Kurum müdürlüklerin ziyaretlerinde kendilerine teşekkür ederek Seydişehir'in değerlerini anlatan tablo takdim etti. Başkan Mehmet Tutal, ilgili kurumların çalışmaları hakkında da bilgi alarak Seydişehir'e değer katacak projeleri için de istişarede bulundu.

Kurum ziyaretlerine devam edeceğini ifade eden Başkan Tutal, Seydişehir'in komşu ilçesi Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u da makamımda ziyaret etti. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Başkanı Özaltun'a çalışmalarında başarılar dileyerek tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Regaip Ahmet Özyiğit Murat Özaltun Mehmet Tutal Seydişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title